Camping de Bosrand midden op de Veluwe

Camping de Bosrand – Midden op de Veluwe aan de rand van het bos, ligt minicamping en groepsaccommodatie De Bosrand. De minicamping omvat 27 toeristische plaatsen, 7 seizoenplaatsen en 5 vaste jaarplaatsen voor stacaravans.

Daarnaast hebben zij 2 ruime 5-persoons stacaravans te huur, De Eikenhorst en De Zonnehoek en er is ook nog een 2 persoons B&B / Hotelchalet te huur, “De Eekhoorn”.

De groepsaccommodatie kan voor maximaal 25 personen worden gehuurd voor het houden van een familiedag, een bedrijfsuitje, een teambuildingsdag of een workshop.

De Bosrand ligt buiten de bebouwde kom van Beekbergen, centraal gelegen tussen de steden Apeldoorn, Arnhem en Deventer. Behalve de locatie zelf, biedt de omgeving veel mogelijkheden, die zowel te voet, als met de fiets en de auto goed bereikbaar zijn.

Camping De Bosrand

is een echte familiecamping. Gasten van De Bosrand komen voor de rust en de natuur. Zij trekken met de fiets erop uit of gaan wandelen in de bossen. Hiervoor zijn gratis fietsroutes en wandelroutes beschikbaar met De Bosrand als vertrekpunt en eindpunt. Voor vertier zoeken onze gasten de attracties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer en omgeving op.

Leestip:  Kampeerderij De Kaaiewaaier - hoe het begon

Op De Bosrand hebben zij 27 toeristische plaatsen voor passanten en 7 seizoenplaatsen voor een langere periode. Het zijn allemaal ruime plaatsen (minimaal 110 m²), voorzien van elektra (6 of 10 Amp.) en een elektriciteitsmeter. Je betaalt per kilowatt en heeft dus uw energieverbruik helemaal in eigen hand!

Wil je alles weten over Camping de Bosrand

 5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in