Mini-Camping Ardalejo bij Sierra de Mijas

De mini cq charme camping is gelegen boven Malaga, in een landelijk en heuvelachtig deel van Andalusië aan de rand van het plaatsje Alhaurin el Grande, omringd door pijnbomen, vijgen, avocado, citrus- en olijfbomen. Alhaurin el Grande ligt aan de voet van de Sierra de Mijas en kijkt uit over de vallei Guadalhorce met uitzicht op de Sierra de Nevada.

 

Mini-Camping Ardalejo

is voor mensen die massa campings aan de kust willen vermijden. Op zoek zijn naar rust en natuur en het kleinschalige weten te waarderen, waar net dat beetje extra op het gebied van gastvrijheid, charme en privacy geboden wordt. De camping biedt de mogelijkheid om in een aangename, sfeervolle en rustgevende omgeving te kamperen. De 4 staanplaatsen voor caravans, campers en 2 plekken voor tenten, zijn op een volledig omheind privé terrein, met een sereen uitzicht op prachtige groene bergtoppen.

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld

De zonnige staanplaatsen voor de caravans en campers zijn voor Spaanse begrippen royaal te noemen. Ofschoon niet echt in percelen afgescheiden, bieden de ruime percelen voldoende afstand en privacy. Kampeerders met tenten kunnen hun plek kiezen tussen de olijfbomen. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van een heerlijk zwembad, gevuld met zout water.

Voor meer informatie kijk op Mini-Camping Ardalejo
 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in