Camping Cabopino eersteklas faciliteiten

Camping Cabopino is een toeristisch complex dat beschikt over 60 bungalows en 270 staanplaatsen in een groot dennenbos. Gelegen in een unieke natuurlijke omgeving, een paar meter van één van de mooiste stranden van Marbella, zandduinen, naast een prachtige jachthaven.

Beschouwd als “Outdoor Hotel” voor zijn eersteklas faciliteiten, heeft het een brede entertainment programma met volledig gratis activiteiten. Bovendien zal het fantastische microklimaat van dit gebied, warm in de winter en gematigd in de zomer, je van een onvergetelijk verblijf verzekeren.

Gelegen op ongeveer 200 meter van de zee en het strand ligt in Andalusië bij de plaats Marbella de gezellige familiecamping Cabopino.

Camping Cabopino

De camping is voorzien van zowel een openlucht als een overdekt zwembad. Gedurende het hele jaar is er een animatieteam aanwezig op de camping dat er voor zorgt dat het hele gezin zich vermaakt. Als je uit eten wilt, kan je kiezen uit drie verschillende restaurants op het terrein.

Leestip:  Beleef de natuur als nooit tevoren: Natuurkamperen in Nederland

Activiteiten

Camping Cabopino biedt haar klanten een breed programma aan gratis animatie, met zeer gevarieerde activiteiten voor kinderen, pubers en volwassenen. Deze activiteiten zijn altijd aangepast aan de seizoenen en jaargetijden, vervelen is er dus niet bij.

Hun animatiemedewerkers zijn professionals van de GLIMLACH.

Camping en caravanning

De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden met houten schuttingen of met vegetatie en hebben een ondergrond van zand of kleine kiezel. Ze liggen verdeeld in terrassen. In de afgelopen twee jaar hebben ze geïnvesteerd in de verbetering van de staanplaatsen door ze compleet te nivelleren en door een elektriciteitspunt op elke twee staanplaatsen te installeren. De beschikbare elektriciteitsinstallatie is van 10 A. Elke 4/6 staanplaatsen heeft een waterkraan.

De camping ligt op loopafstand van het strand van de Costa del Sol. Naast de camping is een golfbaan gelegen waar je met het hele gezin een balletje kan slaan.

Leestip:  Camping Cochem in de directe omgeving van de Moezel

Alles weten over Camping Cabopino

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in