Winnaar van het kampeer magazine 2018 Redactionele award keuze in de categorie beste kampeer innovatie Coleman Fastpitch Shelter XL. De nieuwe kampeer en outdoorkit.

Hier is de nieuwe kampeer– en outdoorkit die de afgelopen 12 maanden het team van het team CampingMagazine het meest heeft getroffen. Ze hebben tientallen nieuwe producten beoordeeld om de uitrusting te vinden waarvan ze denken dat die je kampeerleven het meest zal verbeteren.

Over Coleman® – The Outdoor Company

Ontstaan uit de vonk die inspiratie heet
In 1901 sloeg de vonk over en startte in Kansas (USA) een ondernemende jongeman, op basis van een verbluffend eenvoudig maar goed idee, met het produceren van lantaarns. Anno nu, meer dan 100 jaar later, vormen ondernemingszin en vindingrijkheid nog steeds de leidende principes van de Coleman onderneming. De innovatieve artikelen van het merk Coleman® veranderen voortdurend de manier waarop mensen genieten van het buitenleven.

Leestip:  Beschutting op de camping onder de Air Shelters van Coleman

Excellente kwaliteit: buiten leven wordt puur genieten
Zij delen jou passie. Ook hun hartstocht ligt bij outdoor. Hun inspiratie om te vernieuwen wordt ingegeven door de overweldigende diversiteit die het buitenleven biedt. Wereldwijd streeft Coleman ernaar mensen aan te moedigen om erop uit te trekken, de natuur in. Het bepaalt ons denken en handelen, dag in dag uit. Elk jaar, elk nieuw seizoen ontwikkelen ze waardevolle, innovatieve artikelen en introduceren we nieuwe productgroepen die je inspireren om op andere wijze het buitenleven te ervaren. Hetzij gezamenlijk – met familie en vrienden -, hetzij individueel. Ja zelfs als je bijvoorbeeld onder barre omstandigheden de Noordpool wilt bereizen, biedt Coleman je de vereiste tools om gepassioneerd jou droom waar te maken. Coleman. Het merk dat je vertrouwt. Vertrouwen gebaseerd op 100 jaar ervaring en onze volledige toewijding aan het leveren van excellente kwaliteit. Zo wordt buiten leven met Coleman puur genieten.

Leestip:  Tentreparaties voor het repareren van kampeertenten
 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in