Camping Buitenland van Floortje Dessing

1

Camping BuitenLand, een camping gelegen op één van de mooiste plekjes van Drenthe. Vijf ondernemende vrienden waaronder Floortje Dessing (o.a. van het tv programma Floortje naar het einde van de wereld) hebben hun BuitenLand-droom vormgegeven.

Camping BuitenLand (voorheen Recreatiecentrum Zandpol) ligt op een terrein van 9 hectare, vlak onder Nieuw-Amsterdam tussen een zwemmeertje en een bos.

Een kleurrijke en eigenzinnige camping waar iedereen welkom is en waar zelfbouwers en architecten alle vrijheid krijgen om te bouwen aan hun ideale vakantiehuis. Stuk voor stuk unieke huisjes die, als ze klaar zijn, te huur worden aangeboden.

Op zoek naar de rust

Camping BuitenLand is een fijne plek waar je met de familie naartoe kan, maar ook prima alleen. Bijvoorbeeld als je een paar dagen rust zoekt om te werken, te schrijven of als je gewoon even de stad wil ontvluchten.

De BuitenBar is het kloppende hart van de camping. Een plek die aanvoelt als een huiskamer en waar Johan en Hans de lekkerste gerechten uit de keuken toveren.  En ook voor de mensen die ’s avonds nog even een drankje willen drinken is de BuitenBar de ideale plek!

Maar je kunt ook gewoon een vuurtje maken voor je tent en onder de sterren een biertje drinken. Camping BuitenLand blijft zich ontwikkelen: bijna dagelijks zie je de camping een stukje mooier worden. Mensen bouwen aan hun huisjes en elke maand zijn er nieuwe dingen te zien.

Kampeerplek Camping Buitenland

Bij aankomst op Camping BuitenLand kun je zelf een plekje voor je tent, camper of caravan uitzoeken. Een rustig plekje achterin, aan de rand van het bos of juist dicht bij de bar. Als je een vuurschaal meeneemt kun je bij je kampeerplek een vuurtje maken.

Alle plekken hebben 10 ampère stroom en enkele plekken hebben een eigen wateraansluiting en -afvoer. Honden zijn welkom aan de lijn. De camping is autovrij, nadat je bent geïnstalleerd, parkeer je je auto op de parkeerplaats.

Duurzaamheid voorop op Camping Buitenland

BuitenLand is in bezit van de Gouden GreenKey. Dit is een duurzaamheid keurmerk voor bedrijven.

Op de daken van de BuitenBar en de toiletgebouwen, vind je zonneboilers van Solar Zon-techniek. Hierdoor kunnen zij met de kracht van de zon, het hele jaar door beschikken over warm water.

Website: Buitenland

Lees ook: Huisje bouwen op camping BuitenLand

3.6/5 (29)

Wij waarderen je mening!

Laatste update:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *