Camping Bøflaten tussen Oslo en Bergen Valdres

Bøflaten Camping ligt in het dorp Vang en heeft veel te bieden voor de hele familie. Met uitzicht op het nationaal park de Jotunheimen is het een ideaal gebied voor fietsers en wandelaars. Extra uitdagend zijn de bergtochten die goed gemarkeerd zijn.

Ligging
Bøflaten Camping ligt aan een 20 km lang meer, het Vangsmjøsa. Hier kun je lekker genieten van watersport en prima vissen op forel. Daarnaast staat Valdres ook bekend om haar staafkerken. In de gemeente Vang kunt u nog 3 van deze staafkerken bezichtigen. Ook is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan een van de zomerboerderijen. Hier ga je terug in de tijd en kun je kennis maken met lokale producten. Rust en ruimte zijn de sleutelwoorden voor Valdres in Noorwegen.

Kindvriendelijk
De camping is kindvriendelijk en heeft een speeltuin met enkele voorzieningen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor spelactiviteiten zonder de overige gasten tot last te zijn.

Leestip:  Camping le Ch’timi Kamperen op een kleinschalige camping

Centrale voorzieningen
Op de camping is een centrale keuken met diverse kookpunten, een magnetron, een oven en afwasbakken. Heb je geen zin om binnen of in je (voor)tent te koken, dan hebben wij een mooie grote vuurplaats. Heerlijk voor de forel of gewoon lekker een marshmallow opwarmen. Er is een was- en droogruimte met wasmachine en wasdroger.

Activiteiten
Tijdens uw verblijf op Bøflaten Camping kunt u tal van activiteiten ondernemen. Bij aankomst ontvangt u een uitgebreid informatiepakket. Voor alle activiteiten en bezienswaardigheden kunt u rekenen op de ervaringen van de eigenaar. Ze vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor u en uw gezin. U kunt ook activiteiten op voorhand boeken, maar dat is wel altijd onder voorbehoud in verband met de weersomstandigheden. Op de camping hebben ze een leuke speeltuin en klauterbos.

Leestip:  Camping Holsteenbron in het mooie Zonhoven

De camping is het gehele jaar geopend.

Website Camping Bøflaten

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in