Camping Bella Vista aan de Italiaanse Bloemenriviera

Camping Bella Vista aan de prachtige Italiaanse Bloemenriviera in Ligurië, is opgericht in 1961 en sinds 1976 in handen van de Brabantse familie Jan en Janny Kox. Vanaf 2005 wordt de familietraditie met onverminderd enthousiasme doorgezet door hun dochter Mieke sinds een aantal jaren doet zij dit samen met haar partner Robin.

Camping Bella Vista

Camping Bella Vista is een oase van bloemen en planten, gelegen tussen de zee en de bergen. Een ideale mix van het bruisende van de kust en de rust van het prachtige binnenland.

De kleine opzet en rustige ligging maakt het een ideale camping voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Verkies je de rust of neemt je deel aan één van de georganiseerde activiteiten, de keuze is aan jouw. Denk hierbij aan wandel/fiets excursies, kennismaking met de traditionele Italiaanse keuken in de bergdorpjes en kindermiddagen. In het hoogseizoen zijn er altijd activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen.

Leestip:  Faciliteiten die niet kunnen ontbreken op de camping

De camping is voorzien van een mooi zwembad met zonnebedjes, gratis douches, een pingpongtafel en een speeltuintje. In de huiselijke bar kan je terecht voor een  versnapering, een heerlijke maaltijd en ’s ochtends versgebakken broodjes afhalen.

Deze camping is aangesloten bij de ACSI, Mini Campingkaart, ANWB en CCI organisaties.

Gedurende de zomer hebben ze een shuttlebus rijden die je naar het strand of Ceriale brengt, 1700 meter van de camping. Er werken gedurende het seizoen heel wat mensen op de camping om het je naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

De Italiaanse Bloemenriviera

De camping in Ligurië is een prima uitvalsbasis om het prachtige binnenland van de Italiaanse bloemenriviera te bezichtigen. De Italiaanse Bloemenrivièra is een deel van de Italiaanse kust. Het strekt zich uit van de Franse grens tot aan Viareggio in de buurt van Pisa. De Italiaanse Rivièra beslaat de kust van de regio Liguria en voor een klein deel de kust van Toscane. Ligurië staat bekend als een bergachtig gebied, van de totale oppervlakte is 69% hoger dan 1000 meter. Slecht 3% van deze regio is vlak.

Leestip:  Karsten Tenten en Easy Caravanning nemen volgende stap

Wil je alles weten over de Camping Bella Vista

 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in