Camping Alter Bahnhof in de Duitse Eifel

Camping Alter Bahnhof is centraal gelegen in de Duitse Eifel, tussen Trier (Duitsland) en Echternach (Luxemburg). Een unieke plek, dicht bij prachtige natuur en mooie stadjes. Deze camping heeft grote staanplaatsen langs de oever van de Sûre en is van alle gemakken voorzien. Voor tentkampeerders is er een apart veld. De caravans staat op grasplaatsen en voor campers hebben we speciale plaatsen met verharde ondergrond.

Camping Alter Bahnhof

is niet alleen uniek vanwege haar ruime opzet en locatie, maar ook om haar gastvrijheid. Je kan bij hun genieten van een eenvoudige maaltijd in het restaurant, ontspannen bij jouw tent of caravan of genieten van uitstapjes in de omgeving. Ook voor de kinderen is er volop te doen; zwemmen, spelen in de speeltuin of op ontdekkingstocht in de natuur.

Leestip:  Kole Tenttrailers voor alle tenttrailer kampeerders

Zij zijn het gehele jaar geopend en hebben (indien nodig) verwarmd sanitair.

Accommodaties

Kamperen met caravan, camper, huurcaravan, tent of logeren in de herberg. Camping Alter Bahnhof bied je de mogelijkheid om te kamperen met tent, caravan of camper. Je kan ook een (sta-)caravan huren. Alle kampeerplaatsen zijn gelegen langs de oever van de Sûre.

Recentelijk is het oude stationsgebouw omgebouwd tot knusse herberg, met een aantal 1- en 2-persoonskamers.  Zij bieden een mooie, ruime camping voor mensen die willen vertoeven in een natuurlijke omgeving.

Faciliteiten

Naast een prachtige omgeving, bieden ze op Alter Bahnhof alle mogelijkheden om jou vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Ze leggen hierbij de nadruk op rust, natuur en ontspanning. Ook voor de kinderen is er voldoende te beleven

Omgeving

De camping is prachtig gelegen in de Eifel. Het hele Eifelgebied is al jaren geliefd om zijn natuur, zijn rust en zijn fraaie uitzichten. Het leven verloopt hier rustiger en dat proef je als je in het gebied beweegt. Direct al vanaf de camping is een aantal activiteiten te ondernemen.

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 

Meer weten over Camping Alter Bahnhof

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in