Camping Aktiv Camp Purgstall in Mostviertel

Op Camping Aktiv Camp Purgstall bieden zij royaal gerangschikte comfortabele plaatsen op verschillende zon- en schaduwlocaties.

Twee kampeerbungalows, een appartement in het gastenverblijf en het chalet in de graanschuur ‘maken hun campingaanbod compleet. Vanwege de vele open ruimtes, de ruime kinderspeelplaats, de zwemgelegenheid en de vele diensten voor hun gasten, is het vakantieaanbod gericht op alle leeftijden. De camping met een kampvuurplaats, die de zwoele zomeravonden met het knetterende vuur nog meer ontspannen maken, zijn erg populair bij alle leeftijden.

Camping & Holiday Park

ligt midden in het Mostviertel, ten zuiden van de Donau. Het zacht glooiende landschap in de omgeving nodigt je uit met vele fiets- en wandelpaden voor korte of langere tochten in de uitlopers van de Alpen of op de Donau. Een hoogtepunt voor elke campinggast is de Erlaufschlucht. Op 15 minuten lopen van de camping nodigt de Fischersteig op de linkeroever van de rivier in de unieke, tot 15 meter diepe, conglomeraatkloof je uit voor een koele, zelfs op zomerse dagen natuurbeleving.

Klein & fijn is hun motto, ze kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Leestip:  De essentiële uitrusting voor kamperen met het gezin
Kampeerplekken

er zijn 45 comfortplaatsen en 4 premium plaatsen. Alle plaatsen zijn verharde plaatsen met drinkwater, elektriciteit en riolering. De stroomaansluitingen zijn beschermd volgens CEE-norm, met 16 ampère. Wi-Fi is beschikbaar op alle campingplaatsen.

Op de camping
  • Natuur zwembad met gazon
  • Gras volleybalveld
  • Tafeltennis
  • Speeltuin
  • Voetbal
  • Mini-kinderboerderij
  • fietsverhuur of tandem, stad, trekking of mountainbike voor beginners. De juiste fiets is er voor jou.

Wil je alles weten over camping Aktiv Camp Purgstall

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in