Camperplaats Nederland first come, first serve

Camperplaats Nederland biedt goed uitgeruste camperplaatsen aan op plaatsen waar van alles te beleven is. Al hun camperplaatsen zijn exclusief beschikbaar voor campers. De ligging is optimaal ten aanzien van bereikbaarheid en toeristische bezienswaardigheden in de directe omgeving. Al onze locaties zijn 365 dagen per jaar geopend.

Camperplaats Nederland

Alle camperplaatsen hebben ruime staplaatsen van circa 50m2, een vlakke en stabiele ondergrond, stroomvoorzieningen, een watertap punt en een sanistation voor het legen van chemisch toilet of de ballastanks.

Locaties:Maastricht; met zijn gezellige bourgondische binnenstad, terrasjes en tal van evenementen. Camperplaats Maastricht heeft 100 staplaatsen. Landgraaf; naast Snowworld, het Pinkpopterrein, Gaia zoo en de Mondo Verde wereldtuinen. Camperplaats Landgraaf heeft 28 staplaatsen. Uitbreiding naar andere plaatsen wordt voorzien.

Op hun camperplaatsen geldt het principe “First come, First serve”. Dat betekent dat reserveren niet mogelijk is. Groepsreserveringen alleen mogelijk voor groepen groter dan 20 campers en alleen in de maanden januari, februari, maart (niet het Paasweekend) en november.

Leestip:  Vans & Co heerlijk genieten van alle vrijheid
Alleen campers

Camperterrein Maastricht is uitsluitend bestemd voor het verblijf met een camper. Andere vormen van verblijfsrecreatie, zoals met een caravan, tent, of vouwwagen, zijn op het camperterrein niet toegestaan.

Openingstijden

Je kan het camperterrein in principe 24 uur per dag in- en uitrijden. Voor de nachtrust van jou collega-camperaars verzoeken zij je vriendelijk tussen 22.00 en 07.00 uur niet met de camper over het terrein te rijden.

Maximale verblijfsduur

Het camperterrein is een short-stay terrein. De maximale verblijfsduur is vijf dagen. Langer verblijf is alleen mogelijk na voorafgaand overleg met de beheerder.

Per camperplaats mag maximaal één camper verblijven, eventueel met een aanhangwagen. Een camper mag één plaats gebruiken; een eventuele aanhanger moet op dezelfde plaats worden geparkeerd als de camper.

Stroom

Je dient jou stroom te kopen bij de betaalautomaat. Je voert het nummer van het stroompunt in en het aantal kwH dat je wenst af te nemen. Na betaling wordt het stroompunt vrijgegeven.
Per camperplaats mag slechts één camper stroom afnemen. Het doorkoppelen van een stroomvoorziening van een camperplaats naar een andere camperplaats is in verband met gevaar voor overbelasting en brand, niet toegestaan.

Leestip:  Hobby Optima Ontour Edition F V65 GE op Fiat met veel extra’s

Meer weten over Camperplaats Nederland

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in