Campermakelaar Vertrouwd, Veilig, Verzorgd

Campermakelaar.nl is een organisatie ontstaan uit een samenwerking tussen diverse campermakelaars verspreid over heel Nederland. Zij hebben jarenlang ervaring en een uitstekende kennis van de markt. Jij als klant staat bij hun centraal. Zij ontzorgen je bij elke stap in het proces bij het kopen of verkopen van een camper, waarbij zij je een professionele en betrouwbare service verlenen.

Eenvoudig en simpel, geen hypes, geen gebakken lucht. Doeltreffend en eerlijk!

Garantie

Bij aankoop van een camper uit hun aanbod wil je misschien garantie. Daarvoor zijn een aantal mogelijkheden. Campermakelaar heeft een afspraak met partner Autotrust die garantiepakketten aanbiedt.

Inruil

Je hebt een camper gevonden die je bevalt maar wilt jouw eigen camper inruilen? Dat kan. De verschillende opties en mogelijkheden bespreken ze graag met je om een maatwerk oplossing te bieden.

Leestip:  Aantal campers blijft stijgen
Campermakelaar worden?

Er zijn nog volop mogelijkheden in de volgende regio’s: Groningen, Flevoland, Gelderland, Zuid-Holland.
Campermakelaar.nl is een jonge organisatie met enthousiaste makelaars die hun sporen verdiend hebben binnen de camperbranche. Campermakelaar heeft het bedrijf klaar voor de komende jaren en wil graag met collega makelaars uitbreiden om een landelijke dekking te realiseren.

Zij hebben er bewust voor gekozen niet een standaard franchise formule te hanteren maar elke makelaar die zich bij hun aansluit een belang in de organisatie te geven. Gezamenlijk gaan ze de markt bewerken. Hun gaat het erom dat zij allen een goede marge kunnen realiseren.

Alles weten over Campermakelaar

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in