Campercontact app lanceert datingfunctie voor camperaars

Camperaars kunnen binnenkort behalve camperplaatsen ook vrijgezelle camperaars zoeken in de app Campercontact. Afgelopen maandag lanceerde de app namelijk een datingfunctie: Camperklik.

Datingapp voor camperaars

De NKC heeft besloten de functionaliteit te ontwikkelen naar aanleiding van meerdere verzoeken. Stan Stolwerk, directeur van de NKC: “De naam Campercontact roept regelmatig associaties met dating op, hebben we gemerkt bij onze servicedesk. We krijgen dan ook geregeld de vraag of het een datingapp is voor camperaars. Blijkbaar bestaat er een behoefte en waarom zouden we daar niet in voorzien? We hebben het platform. En wat is er mooier dan twee enthousiaste camperaars samenbrengen!”

Proef in Nederland

De datingfunctionaliteit is een betaalde functie binnen de app. “We kiezen hiervoor om alleen serieuze geïnteresseerden aan te trekken,” vervolgt Stolwerk, “het gaat allereerst om een proef in Nederland. Bij succes lanceren we deze ook in andere Europese landen.” Wie de functie in de app koopt, kan een profiel aanmaken. Door het invoeren van bepaalde filters, zoals leeftijd, locatie, hobby’s en zelfs huisdierbezit verschijnen mogelijke matches van camperaars die ook gebruikmaken van de date-mogelijkheid. Bij wederzijdse interesse, een zogenaamde ‘Camperklik’, verschijnt een contactmogelijkheid.

De kosten van de functionaliteit Camperklik bedragen 1,40 euro per maand. Stolwerk: “Een heel kleine investering in geluk, want we verwachten echt dat mensen door deze nieuwe functie voortaan samen met hun nieuwe geliefde zullen camperen.” Komende maandag kunnen NKC-leden de nieuwe functionaliteit in de app tegen een gereduceerd tarief aanschaffen.

Leestip:  Mijlpaal: BOVAG rapporteert half miljoen elektrische auto’s

Bron: NKC.nl

 5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in