Camperbeurs Hardenberg verbreekt alle records

Camperbeurs Hardenberg verbreekt alle records: maar liefst 13.634 bezoekers

De afgelopen editie van Camperbeurs Hardenberg op 22, 23 en 24 september in Evenementenhal Hardenberg is bezocht door een recordaantal van 13.634 bezoekers. Dat zijn ruim 3.000 bezoekers meer dan vorig jaar en zelfs 5.000 meer dan in 2021. Ook was de beurs groter dan ooit opgezet met maar liefst 19.000 vierkante meter aan beursvloer verdeeld over alle zeven beurshallen. “Het was een fantastische editie, wij kunnen ons geluk niet op”, zegt Marije Pol namens de beursorganisatie.

De laatste jaren is Camperbeurs Hardenberg razendsnel gegroeid, zowel onder deelnemers als onder bezoekers. Inmiddels mag de beurs zich de grootste noemen van Nederland. Pol: “Dat is een eretitel die we met trots dragen. Daar hebben we samen met onze exposanten de laatste jaren hard aan gewerkt. Alles viel afgelopen weekend op z’n plek, we hebben drie dagen lang volop genoten van al die duizenden bezoekers die informatie en inspiratie kwamen opdoen. Ook werden er weer de nodige campers verkocht, waardoor exposanten goede zaken hebben gedaan.”

Leestip:  Dethleffs XL Family A7872-2: met een zee aan ruimte

Deze editie werd in een behoorlijk nieuw jasje gestoken door onder meer een hagelnieuw Vanlife Plein. Hier verzamelde het grote gros van de deelnemers die zich bezig houden met (het bouwen van) buscampers. Ook waren op dit plein elke dag ervaren vanlifers aanwezig voor Q&A-sessies met bezoekers. Pol: “Dit plein had een totaal andere uitstraling dan de andere hallen. Het werd erg goed ontvangen door zowel de bezoekers als de deelnemers. Voor volgend jaar pakken we nog groter uit en de animo hiervoor is erg groot.”

Vanlife Plein

Voorafgaand aan Camperbeurs Hardenberg organiseerde de beursorganisatie in samenwerking met Arie-Piet van Camperintro de ‘Camper Tour Hardenberg’. Dit was een vijfdaagse trip door de mooiste plekjes van Nederland eindigend bij Camperbeurs Hardenberg. Deze tour was volledig volgeboekt en de deelnemers leerden tijdens deze reis nog meer over hun camper door middel van verschillende checks en interessante workshops. Ook waren er gezellige uitstapjes. Bovendien konden bezoekers op de beurs ook gratis proefrijlessen volgen op het buitenterrein.

Leestip:  Camping De Kleine Wereld ver weg van alles

Voor de volgende editie van Camperbeurs Hardenberg op 20, 21 en 22 september 2024 hebben zich op de beurs al 70 exposanten ingeschreven. Ook dan worden weer alle zeven beurshallen ingezet, inclusief een fietsparcours, kennistheaters en een extra groot Vanlife Plein. Voor meer informatie: www.camper-beurs.nl.

Foto’s: Jasper vd Zwan Fotografie Online Easyfairs

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in