Camperbeurs Hardenberg groeit naar 6 hallen

Grootste camperbeurs van Noord- en Oost-Nederland vindt eind september weer plaats
HARDENBERG – De aankomende editie van Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg groeit naar maar liefst zes beurshallen. Aanvankelijk werden vijf hallen ingezet, maar door de grote belangstelling onder exposanten is een zesde beurshal aan de beurs toegevoegd. De Camperbeurs in Hardenberg geldt al jaren als afsluiter van de zomervakantie. Dit jaar vindt de beurs plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september.

Tijdens Camperbeurs Hardenberg zijn veel merken inmiddels al vertegenwoordigd, zoals Malibu, Karmann, Forster, Chausson, Laika, Concorde, Hymer, Dethleff, Sunlight Campers, Volkswagen buscampers, Adria, Burstner, Carthago, Hobby en Knaus. “We zijn erg blij met deze merken. Hierdoor kunnen we een breed scala aan campers en -accessoires presenteren aan de bezoekers. We verwachten dit rijtje in aanloop naar de beurs nog verder aan te vullen”, zegt Danielle Tigelaar namens de beursorganisatie van Camperbeurs Hardenberg.

Leestip:  Camperverhuur Salland - Onbeperkte vrijheid op vier wielen

Ook dit jaar kunnen vrouwen camper (leren) rijden op Camperbeurs Hardenberg. Initiatiefneemster Tineke de Ruijter ziet vaak dat mannen een camper besturen. Een gemiste kans voor vrouwen, vindt De Ruijter. Het rijden in een camper levert volgens haar juist veel plezier op en dat gevoel wil ze delen met andere vrouwen. Daarom kunnen vrouwen tijdens Camperbeurs Hardenberg een proefrit maken. Verder is er dit jaar een uitgebreid aanbod aan elektrische (vouw)fietsen. Bezoekers die hun toekomstige fiets willen testen, kunnen hiervoor terecht op het fietsparcours.

Camperbeurs hardenberg

De openingstijden van de aankomende editie van Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg is op 27, 28 en 29 september van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs van Camperbeurs is voor volwassenen (vanaf 13 jaar) 8 euro (online ticket) en 9 euro aan de deur. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen online 4,50 euro of 5 euro aan de deur. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang, ook het parkeren is gratis. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.camper-beurs.nl.

Leestip:  Hardenberg maakt zich op voor meer dan 10.000 camperaars
 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in