Camper Roof Europe meer comfort met een camperdak

Reizen met ultieme vrijheid, dat is de kracht van een camper. Ga de zon achterna, duik een landweggetje in en pauzeer bij dat mooie meertje dat je toevallig passeert. Een camper maakt het mogelijk. Altijd een dak boven je hoofd, altijd maximale flexibiliteit.

Ontdek Camper Roof Europe

Moderne campers zijn duur, maar gelukkig is er een betaalbaar alternatief: maak van jouw bus een camper met een camperdak op maat. Camper Roof Europe is de Europese distributeur van Austops, een gerenommeerd merk van betrouwbare kwaliteit. De camperdaken van Austops onderscheiden zich door hun goede stroomlijn. De daken zijn ontworpen met veel gevoel voor aerodynamica en jouw bus wordt slechts enkele centimeters verhoogd.

  • Elegant ontwerp: maximaal 6 cm. verhoging dak
  • Naadloos oppervlak, geen zichtbare bevestigingen
  • Eenvoudige bediening
  • Goede isolatie
  • Vocht- en hittebestendig
  • Gratis gelcoat in een kleur naar keuze (m.u.v. metallic)
  • 5 jaar garantie
Leestip:  Chausson X650: smalle halfintegraal met flexibele laadruimte

Camper Roof Europe levert camperdaken voor Volkswagen, Ford, Renault, Opel en Nissan Vans.

Over Camper Roof Europe Europese distributeur

Austops is van origine een Brits kwaliteitsmerk. Camper Roof Europe brengt Austops naar het Europese vasteland. Met hun netwerk van fitters bieden we maatwerkservice bij het ombouwen van bestelbus naar camper.

Duurzaam en slijtvast

De productie van de camperdaken voldoet aan de hoogste eisen. Alle daken worden in één stuk gegoten. Daarbij wordt gebruikgemaakt van duurzaam en slijtvast vinylester, wat extreem hittebestendig is. De constructie biedt maximale bescherming bij minimaal gewicht. Het uitzetscharnier is uiterst gebruiksvriendelijk en zorgt voor extra beenruimte in het slaapdak.

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Ieder camperdak wordt uitgerust met waterbestendig canvas van kwaliteitsmerken: Ten Cate is ideaal voor alle gangbare weersomstandigheden, terwijl TenCate-Marine excelleert in situaties waarin het extreem koud is. De voorruit met ritssluiting laat de zon binnen, de zijdelingse ventilatieopeningen zorgen voor frisse lucht en zicht. Het dakbed (topbed) is ingenieus ingebouwd en eenvoudig in- en uit te klappen.

Leestip:  Vijf innovatieve camperbouwers in nieuwe Kampeerauto

Wil je alles weten over Camper Roof Europe

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in