Camper area MiluCar gelegen op een unieke locatie

Camper area MiluCar is gelegen op een unieke locatie waar je altijd een prachtig uitzicht hebt op zee. Dankzij de vele zonuren die Andalusië rijk is kan je bij hun genieten van het optimale klimaat in een prachtige omgeving. MiluCar is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de vele bezienswaardigheden in deze schitterende regio.

De receptie is elke dag geopend en zij spreken naast Nederlands ook Engels, Duits en Spaans. Zij doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat je een fijn verblijf hebt en zij bieden alle faciliteiten om dit mogelijk te maken.

Zij heten je van harte welkom op MiluCar!

Voorzieningen

MiluCar beschikt over 28 praktisch ingedeelde percelen met elk een grootte van 50 m2, alle percelen beschikken over een elektrische aansluiting.

Leestip:  Campr onthult met trots het nieuwste model De Outcast

serviceiconen

Extra services: 

Als extra service bieden zij een boodschappenservice aan. Tegen een kleine vergoeding nemen zij op een vooraf bepaald tijdstip jouw boodschappen mee vanaf de supermarkt en bezorgen deze op jouw perceel op de camperarea.

Ligging

MiluCar is gelegen in Torrox-Costa aan de doorgaande kustweg N-340. Adres: Urbanización El Peñoncillo S/N, 29770, Torrox-Costa (Málaga), Spanje GPS: 36º43’57”N / 3º 56’34”W.

Torrox-Costa is een kustplaats met een langgerekte boulevard en veel verschillende horecagelegenheden. De plaats is erg toegankelijk doordat deze geheel vlak is. Aan het strand vind je de vele zogenaamde Chiringuito’s, oftewel de Spaanse restaurants die gespecialiseerd zijn in verse visgerechten. Naast de vuurtoren is het hondenstrand ‘Playa Canina’, op dit strand is het toegestaan dat honden los lopen en in de zee zwemmen.

Wil je alles weten over Camper area MiluCar

Leestip:  Caravan Salon 2023 - Eberspaecher camperoplossingen
 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in