Camping Rodas bij de baai van Roses

Camping Rodas is een familiecamping, gelegen aan de ingang van de stad Roses, vlakbij het Santa Margarida-strand. Een ideale plek om met familie en vrienden van je vakantie te genieten, op een van onze met bomen omgeven kampeerplaatsen of in een comfortabele stacaravan. Vanwege zijn ligging in een rustige omgeving is het de plaats bij uitstek om te ontspannen en te genieten van het landschappelijke, culturele, culinaire en recreatieve aanbod van dit bevoorrechte, unieke gebied: de baai van Roses.

Vlakbij het strand en de stad

Camping Rodas ligt op slechts 500 meter van het strand, in een ideale enclave om te genieten van de Costa Brava. De ligging aan de ingang van de stad Roses zorgt ervoor dat je alle bezienswaardigheden, stranden, natuur, restaurants, historische dorpen en musea binnen handbereik hebt. Aarzel niet om meer informatie te vragen en laat je adviseren om te kunnen genieten van de prachtige Costa Brava en de baai van Roses, bekroond als een van de mooiste van de wereld.

Leestip:  Wat is het leuke van kamperen in Nederland?
Een camping in een rustige, natuurlijke omgeving

Omdat Camping Rodas zijn bezoekers een ideaal verblijf wil bieden, vind je er niet alleen alle gebruikelijke campingfaciliteiten maar ook een aantrekkelijke, groene omgeving. Hun door vegetatie afgebakende kampeerplaatsen worden omgeven door bomen die tijdens de warmste zomerdagen voor de nodige schaduw zorgen.

zwembad camping rodas

Alle apparatuur en faciliteiten voor een goed verblijf

Op Camping Rodas en in de omgeving vind je alle benodigde faciliteiten voor je verblijf. Naast voorzieningen op het gebied van wooncomfort en hygiëne, is er ook een bar met restaurant, een terras, twee zwembaden, een kindertuin, een winkel en  de mogelijkheid om fietsen te huren. Op loopafstand van de camping bevinden zich supermarkten, stranden en diverse winkels en diensten. Blijf op de hoogte van onze geplande activiteiten!

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk

Meer informatie over Camping Rodas

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in