Buscamper Freedom nieuw dochtermerk van Poolse Affinity

Het aanbod aan buscampers blijft groeien, want weer meldt zich een nieuweling op de campermarkt. Al heeft deze buscamper een kruiwagen, de Freedom is namelijk een dochtermerk van Affinity.

Het Poolse Affinity zet onder de eigen naam ook buscampers in de showroom. Enkele maanden geleden introduceerde het merk nog de Affinity Five, met een stapelbed voor drie kinderen. De Freedom heeft weer een heel andere indeling. Deze is geschikt om met maximaal drie personen in te reizen en verblijven.

Geïnspireerd op vanlife

De Freedom is geïnspireerd op het populaire vanlife, waar veel zelfbouw te zien is. De indeling van de bus valt op door de gesloten wand tussen het leefgedeelte en de cabine. Een dergelijke wand is ook te zien in de vorig jaar verschenen Weinsberg CaraLife 630 LQ.

Compact en Compleet

Op slechts 5,41 meter heeft de Freedom veel te bieden: een compacte keuken, een badkamer met douche, toilet en inklapbare wastafel, zitplaatsen en een tweepersoons dwarsbed. Van de banken is nog een derde bed te maken. In het interieur is veel wit te zien, gecombineerd met zwarte accenten, een lattenplafond en houten details. De metrotegeltjes in de keuken zijn duidelijk geïnspireerd op de interieurs die populair zijn in de vanlife-community.

Leestip:  Huur nu een luxe Hymer Whiteline B600

De Nederlandse prijs is nog niet bekend, in Duitsland is de Freedom vanaf 62.000 euro verkrijgbaar.

Bron: NKC

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in