BOVAG nationale autowasdag 2023

Eén keer per jaar zetten de BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven een goed doel in het zonnetje. Tijdens de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 1 juli wassen en poetsen we voor Stichting Ambulance Wens. Ruim honderd bij BOVAG aangesloten autowas- en poetslocaties in Nederland doen mee aan deze actie, dus je kunt ongetwijfeld terecht bij een locatie bij jou in de buurt!

Steun de wensen van mensen – Stichting Ambulance Wens

Stichting Ambulance Wens Nederland vervuld, met medisch geschoolde vrijwilligers, dagelijks gratis de laatste wensen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Het gaat soms om hele kleine dingen, zoals een bezoekje aan eigen huis of het strand om nog één keer die frisse lucht op te snuiven of naar de dierentuin om oude herinneringen op te halen.

Leestip:  Kamperen met een functiebeperking, alles wat je moet weten
Hoe werkt de actie?

Als je jouw auto op de BOVAG Nationale Autowasdag laat wassen bij een deelnemend autowasbedrijf, dan draagt het bedrijf per wasbeurt minstens één euro af aan Stichting Ambulance Wens. Zo sla je de laatste zaterdag voor de start van het vakantieseizoen twee vliegen in één klap: een blinkend schone auto én je laat een wens in vervulling gaan.

Voor meer informatie over stichting Ambulance Wens kijk op www.ambulancewens.nl

DEELNEMENDE AUTOWAS- EN POETSBEDRIJVEN

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in