Boomgaardcamping DuinRand genieten van de stilte

Boomgaardcamping DuinRand ligt aan de rand van het bos op loopafstand van de duinen en strand en 1 km van het centrum van Oostkapelle. Gelegen op het prachtige Walcheren is dit de ideale plek om te genieten van de stilte, de natuur en van jouw vakantie. Vanaf de camping loopt je zo het natuurgebied “de Mantelinge” in. Dit natuurgebied is kenmerkend door de lage eikenbomen, de duinen en het waterwingebied “Oranjezon”.

Oostkapelle is een familiebadplaats bij uitstek en heeft zo’n 2500 inwoners. Oostkapelle heeft een breed kindvriendelijk zandstrand, een gezellig centrum met o.a. een supermarkt, een bakkerij, een slagerij, diverse kledingzaken en een groot aantal restaurants. Er is van alles te doen in de omgeving. Ook de natuurliefhebber voelt zich in Oostkapelle thuis. Oostkapelle wordt omringd door 2 natuurgebieden van nationaal belang.

Leestip:  Scoutcentrum Buitenzorg met uitdagende activiteiten

Walcheren; het pittoreske eiland met zijn vele fietspaden, historische stadjes, bossen, duinen en haast onmetelijke stranden is ideaal voor een prachtige vakantie.

Camping DuinRand

Tussen de fruitbomen zijn staanplaatsen voor de caravan, tent of camper. Iedere plaats heeft elektriciteit, een watertappunt en afvoer. Voor de kleine kinderen zijn er speeltoestellen.

Het toiletgebouw is voorzien van 4 douches en 5 wc’s. Er is ruimte om af te wassen met warm water. Bij het toiletgebouw staat ook het wasmachine en de koelkast voor algemeen gebruik.

Walcheren, verassend veelzijdig.

Omgeving

Walcheren, verassend veelzijdig. Walcheren is de favoriete strandbestemming voor vele mensen. Het heeft de meeste zonuren van Nederland en prachtige brede en schone stranden. Naast het strand is Walcheren zijn er vele fietspaden die allerlei gezellige dorpjes doorkruisen. Een fietstocht over het eiland geeft tevens een mooi zicht op de hoogste duinen van het land. Walcheren staat bekend om de gezellige badplaatsen Domburg, Oostkapelle en Vrouwenpolder en de mooie monumentale stadjes Veere en Middelburg.

Leestip:  Recreatiecentrum Dijnselburg is een ruim opgezet park

Naast het strand is er genoeg te doen in de attracties en musea. Oostkapelle is een toeristisch dorp met zo’n 2500 inwoners. Het dorp heeft een groot aantal voorzieningen waaronder een grote supermarkt, een bakkerij, een slagerij, diverse kledingzaken en een groot aantal restaurants.

Website Boomgaardcamping DuinRand: www.boomgaardcamping-duinrand.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in