Boerderijcamping De Morgenster in Bergharen

Zij, Ron Drijvers en Connie Goudriaan, zijn heel trots op hun mooie gezellige minicamping De Morgenster in Bergharen. Hun boerencamping beschikt over 21 ruime plaatsen, allemaal voorzien van een elektra aansluiting en gratis WiFI.

Gelegen op een rivierduin in het rivierengebied

Bergharen is een dorp gelegen in het prachtige rivierengebied, het land van Maas en Waal, en ligt op een kleine 15 km ten westen van het Rijk van Nijmegen. Het kleine bos waartegen de camping is gelegen zorgt voor voldoende beschutting. Liever een plekje in de zon? Geef het even door dan houden zij rekening met jouw voorkeur. Enkele plaatsen zijn ook afgebakend door hagen. Je kampeert op minicamping De Morgenster in Bergharen, een boerencamping gelegen op een rivierduin in de provincie Gelderland heerlijk rustig. Minicamping De Morgenster is gelegen in de omgeving van Wijchen en Hernen. Dit is in de omgeving van Nijmegen.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land
Faciliteiten

Beide toiletgebouwen zijn voorzien van voldoende douches en toiletten. 2 stortplaatsen voor vuil water en toilet en een buitenurinoir. Op deze minicamping zijn geen speciale kindervoorzieningen, maar in het kleine naastgelegen bos kan jouw kind lekker ravotten of ouderwets een hut bouwen! Wie wil dat nou niet. Voetballen mag helaas niet op de camping.

Fietsen langs de Waal en de Maas

De geschiedenis en schoonheid van de omgeving beleeft je het best tijdens een lekkere lange wandeling langs mooie boomgaarden en door de uiterwaarden of een ontspannen fietstocht over de dijken van de Maas en de Waal. Door de rijke omgeving raak je nooit uitgekeken!

Gratis Wi-Fi

Voor al hun campinggasten is er gratis Wi-Fi beschikbaar. De ontvangst is (nog) niet op het hele terrein 100%.

Leestip:  Het unieke gevoel van kamperen

Website Camping De Morgenster: campingdemorgenster.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in