BlueWoods – blauw kamperen in het groene Woud

Wandelen, fietsen en kanoën in het mooiste natuurgebied van Brabant? Samen zingen en muziek maken rondom het kampvuur? Logeer dan eens op natuurkampeerterrein én muziekcamping BlueWoods. Midden in het Groene Woud precies tussen Den Bosch en Eindhoven. Verblijf in jouw tent, camper, caravan of slaap in een knusse trekkershut. Kom je met meer dan 6 personen? Boek dan het trekkersparadijs met buitenkeuken. Zelf koken, samen barbecueën of eet je met hun mee? Je zegt het maar. Check eerst of blauw kamperen bij jou past…  Ze verheugen hun op jouw komst!

Het terras is er klaar voor…

BlueWoods krijgt iedere dag meer vorm en kleur. De Huiskamer van BlueWoods is klaar, het sanitairgebouw is geverfd, de vuur- en bbqplaats is af.  Als het straks allemaal weer mag kunnen we samen komen bij de gezamenlijke kampvuurplek, terras of in de Huiskamer van BlueWoods. Ze kunnen niet wachten…. Ze hebben besloten om de groepsaccommodatie in te gaan zetten voor dag- en  meerdaagse retraites voor yogaliefhebbers, familieopstellingen en andere vormen van groepsdynamiek. Medio juni heeft BlueWoods een mooie nieuwe yurt te huur. En de trekkershutten; Becoloth, Parlieter en de Bips zijn er helemaal klaar voor… laat de zomer maar komen hoor!

Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud
Kamperen in de natuur

Grenzend aan natuurgebied de Geelders, vlakbij rivier de Dommel, is kamperen op BlueWoods genieten van de natuur. Het terrein van 2 hectare is omringd door landerijen en bosranden. Er zijn 15 vrije kampeerplekken zodat je ruimte genoeg hebt. Je kunt hier staan met een tent, caravan of camper.

Wil je tussen dieren en fruitbomen staan of in de ochtend liever een hert spotten? Geen zin om tegen een andere camper aan te kijken? Jij bepaalt zelf jouw ideale plek. De camping is zo ingericht dat er voor ieder wat wils is. Electra en waterpunten zijn volop aanwezig. Voor rondtrekkende fietsers en wandelaars is er een apart trekkersveld met picknicktafels.

Bij lekker weer kun je op het terras zitten. Bij slecht weer kun je komen opwarmen in de ‘Huiskamer van BlueWoods’. Nestel je in een fauteuil bij de haard met een boek of speel een spelletje.
Zin in verse koffie? Heb je honger? Geen probleem, ze hebben vaak verse soep of een ander lekker hapje. In het hoogseizoen is er vers brood en een ontbijtservice (vooraf bestellen). Ze verkopen een beperkt aantal producten lokaal gemaakte jam, zelfgemaakte cake of taart, ijs en andere lekkernijen. Op vrijdag- en zaterdagavond kun je in het hoogseizoen bij hun aanschuiven voor de ‘BlueWoodshap’. Daarna gaan ze bij het kampvuur zitten. Muzikanten, ze horen jullie graag! Wil je overdag lekker bewegen, yoga beoefenen of wandelen. Check hun agenda.

Leestip:  Résidence Valkenburg het vakantiepark in Zuid-Limburg

bluewoods

Op het kampeerterrein zijn meer dan genoeg toiletten, douches en wasbakken met spiegels aanwezig. Er is een verwarmd sanitair gedeelte. Wasmachine en wasdroger zijn tegen betaling te gebruiken. Er is geen afvalwaterstortplek voor campers. Wel een chemisch toilet.

Je wandelt in 45 minuten of fietst in 10 minuten naar het dorpje Liempde. Hier is een supermarkt, bakker, slager en drogist te vinden. Er zijn ook leuke terrasjes, restaurants en cafeetjes.

Website BlueWoods: bluewoods.nl

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in