Bakker Campers, beste camperbedrijf in Nederland

Bakker Campers verkoopt sinds 1992 nieuwe en zo goed als nieuwe campers en is alle dagen van de week geopend. Eigenaar Job Bakker van Bakker Campers is een man van weinig woorden. Helemaal nu blijkt dat zijn bedrijf uit Wenum-Wiesel door het Nationale Business Succes Award Instituut (NBSA) is verkozen tot “Beste camperbedrijf in Nederland.” Ik was echt even sprakeloos toen ik hoorde dat wij deze eervolle Award hebben gewonnen, aldus Bakker.

De bedrijven die in aanmerking komen voor deze begeerde Award worden beoordeeld op de positie in de markt, het onderscheidend vermogen, het “maatschappelijk verantwoord” ondernemerschap, de historie en vooruitzichten, alsmede het vernieuwende karakter van de onderneming.

“Wij doen het weliswaar heel goed en krijgen regelmatig complimenten van onze bezoekers over onze presentatie, de ruime keuze en kwaliteit van onze campers, maar wanneer een onafhankelijke organisatie als het NBSA Instituut ons het beste camperbedrijf van Nederland noemt dan doet het wel wat met je”, zegt de trotse eigenaar.

Leestip:  NKC - De Wingamm Oasi 610M economisch ingericht

Job Bakker realiseert zich dat tal van gerenommeerde bedrijven hem voorgingen.

“Wij worden nu in één adem genoemd met topmerken die ook een Succes Award-nominatie ontvingen, zoals Westland Kaas, bekend van Old Amsterdam en Maasland, Jaap NL, Staples en andere succesvolle ondernemingen. Het toont aan dat Bakker Campers behoort tot de top in Nederland en toonaangevend is in onze branche. Dat is toch een bevestiging dat wij goed bezig zijn.”

Met het winnen van deze prestigieuze prijs komt Bakker Campers tevens in aanmerking voor de verkiezing “Beste bedrijf in Nederland”. De prijs wordt later dit jaar uitgereikt door oud premier Balkenende.

Bakker Campers ruilt vrijwel alles in voor een eerlijke, marktconforme prijs. Zij beschikken over een uitgebreid netwerk gerelateerde bedrijven waardoor zij je altijd een goede prijs kunnen betalen voor je huidige camper, caravan, auto, motor of boot.

Leestip:  Camper TV gaat weer overwinteren

Onlangs is het bedrijf bezocht door een filmploeg die opnames heeft gemaakt voor het RTL TV programma “De Succesfactor”. Het item over Bakker Campers werd op zondag 31 juli om 22.30 uur op RTL 7 uitgezonden.

Website: https://bakker-campers.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

3 REACTIES

 1. Haha, lachertje. Als je weet hoe het “Business Succes Award Instituut (NBSA)” te werk gaat, dan zul je snappen dat het feitelijk een loterij is. Bakker Campers staat niet bepaald bekend om haar kwaliteiten en nazorg en dat is zachtjes uitgedrukt.

 2. Dit is een zo’n zielige reactie.
  Ik ken dit bedrijf niet maar dan nog vind ik dit zo beneden peil.
  Kijk maar eens goed in de spiegel.

  CW

 3. Ik wil reageren op de reactie van Harry.
  Als grote bedrijven hun naam aan deze Award verbinden zegt dit wel wat.
  Ik ken Bakker Campers als een bedrijf met betrokken en hard werkende medewerkers en dat 7 dagen per week
  Nogmaals gefeliciteerd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in