Actief kampeerders-echtpaar gezocht!

Ben of ken je een kampeerders-echtpaar, die geen verplichtingen meer heeft, maar toch ook nog graag in de vrije tijd actief wil zijn?
Ben je gastvrij en flexibel ingesteld, ga je graag om met mensen, heb je een verantwoordelijkheidsgevoel én hou je van kamperen en campinglife?
Dan zoeken zij jou!

Ter versterking van hun Marisheem-Team zoeken zij voor de maanden april t/m september een echtpaar dat de volledige en zelfstandige zorg draagt voor het schoonmaken van één van hun toiletgebouwen, alsook de taak heeft om kampeerders die na sluitingstijd van de receptie aankomen gastvrij te ontvangen.

Buiten deze taken om kan je geheel genieten van jouw vrije tijd op óf rondom Marisheem.

Door de unieke en centrale ligging in “het smalste stukje Nederland” ligt Marisheem dichtbij de Belgische en Duitse grens. Vanwege het vlakke en bosrijke midden-Limburgse landschap kan je hier heerlijk wandelen en fietsen!

Leestip:  NKC - Camperaar van het Jaar

Marisheem is een familiaire en gemoedelijke camping, gelegen in het Midden-Limburgse Echt en bestaat al meer dan 50 jaar. Het park is kleinschalig en overzichtelijk en zij willen dat de gasten zich geheel thuis voelen bij hun!

Sinds 1996 zijn zij trotse eigenaar van Marisheem en werken zij er samen met het team dagelijks aan, dat de gasten volop kunnen genieten van hun vrije tijd.

Wanneer zij jouw interesse gewekt hebben dan zouden zij het leuk vinden van je te horen, je kan op de website de link vinden om met ze in contact te komen.

Misschien volgt hieruit een kennismakingsgesprek waarin zij je graag uitgebreid meer zullen informeren.

Zij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Familie Marzolla & Medewerkers van Marisheem.nl

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in