Zilvertrek caravanclub jij bepaalt

Zilvertrek caravanclub ? Dat is niets voor ons. Wij zijn individualisten! Reizen in groepsverband? We zoeken onze eigen weg wel. Uitstekend!. Toch komt er een moment dat je er anders over gaat denken. Als caravanner vind je het wel plezierig hulp van reisgenoten te krijgen. Bijstand in moeilijke situaties is altijd welkom.

Weten dat de routes voor iedere reisgenoot dezelfde zijn, geeft een rustig gevoel onderweg. Met de anderen maakt je de reisroute, die je graag wil rijden.

Wat is er heerlijker dan samen met bekenden op een zuidelijk terrasje een glas te drinken.
Mooie steden zien of de natuur opzoeken? Jij bepaalt (eventueel samen met de anderen) wat je onderneemt. Eén belangrijk punt: je hoeft niks. Nee, écht niet.

Historie
Regionale caravanclub ‘de Zilvertrek’ is op 21 april 1990 in de buurt van Deventer opgericht. Het aantal leden schommelt rond de 60 personen. Ze vormen een hechte groep enthousiaste caravanners, waarin nieuwe leden snel worden opgenomen. Afgesproken is, dat de club niet meer dan honderd leden telt. De meesten wonen in het oosten van het land.

De leden zijn uiteraard vrij om aan kampweken en/of clubreizen deel te nemen. Tijdens de jaarvergadering, reismarkten, kampweken en clubreizen bestaat echter alle gelegenheid medeleden te leren kennen.

Leestip:  Caravan kopen? Hier moet je zoal op letten

Nieuwe leden

Nieuwe leden (snuffelaars zoals ze bij ons genoemd worden) zijn natuurlijk van harte welkom bij ‘de Zilvertrek’. U kunt eerst eens een bijeenkomst meemaken om de sfeer te proeven. Nog beter is het één van de kampen mee te beleven. Juist ‘op kamp’ leer je de anderen kennen.

De club doet ook een beroep op u. Reisleiders en organisatoren zijn altijd nodig.

Deze informatie schept geen enkele verplichting. Ons advies is: neem geen overhaast besluit lid te worden, maar beslis pas als je er werkelijk van overtuigd bent dat ‘de Zilvertrek’ een caravanclub voor u is.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in