Witoma officiële dealer van Eriba/Hymer, T@B en Knaus caravans

Witoma caravans verkoopt nieuwe en gebruikte caravans. Ze zijn een officiële dealer van Eriba/Hymer, T@B en Knaus caravans.

De naam Witoma is in de 70’s ontstaan. Familie van Dijk ging vroeger op pad met hun 3 zoons Wim, Ton en Mark, de naam WiToMa was geboren. Vanuit de verhuur van caravans in 1976 ontstond in maart 1977 de caravanverkoop met een officieel Knaus dealerschap. Ze hadden de caravans destijds in een oud schoolgebouw staan, trotst op hun “showroom”

Door de snelle groei werd al snel het pand op de Friezenstraat betrokken. Hierin hadden ze een échte showroom en een werkplaats met hefbrug. In die tijd iets unieks.

Hun bedrijf is sinds die tijd snel gegroeid, ze schoven in 2002 een plekje op naar hun nieuwe pand. In 2003 werden we Eriba dealer. Witoma Recreatie is in 2009 actief met de handel in campers begonnen waarmee we al snel dealerschappen van Knaus HymerCar en Hymer campers hadden.

Leestip:  90 jaar Kip Caravans
Algemene informatie over Witoma

Ook in deze vreemde tijden blijven zij je natuurlijk zo goed mogelijk van dienst. Zij hebben natuurlijk beschermende maatregelen genomen en volgen hierin de adviesen van het RVIM zoals geen handen schudden, extra schoonmaken en houden ze de 1,5 meter gepaste afstand. Bij hun balie zie je op natuurlijke wijze deze maatregel. Op het terras staan de tafeltjes verder uit elkaar en maximaal 3 stoelen. Ze verzoeken je niet te wachten op een werkplaatsafspraak.
Vanzelfsprekend staat de koffie klaar zoals je van hun gewend bent.

De afgelopen weken is er veel positieve aandacht voor de caravans en campers, wanneer je een persoonlijk adviesgesprek wenst vragen zij je graag om een afspraak te maken. Het is ook mogelijk een videogesprek (bijvoorbeeld via whatts-app videobellen) aan te vragen.

Leestip:  Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod

De werkplaats werkt op volle toeren! De komende weken blijft deze wel gescheiden van de showroom en hun monteurs zullen zelf voorlopig geen klantcontact hebben. Het aannemen en meegeven van caravans en campers gebeurd nu door de verkoopmedewerkers.

Website Witoma: www.witoma.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in