Waarom kiezen voor Isabella

Isabella staat gelijk aan kwaliteit tot in het kleinste details waarbij de nadruk ligt op functionaliteit en duurzaamheid. Generaties lange ervaring en knowhow gaan schuil achter de unieke gepatenteerde oplossingen van Isabella, die het leven van de kampeerder veraangenamen. Sterke en duurzame materialen, moderne designs en een exclusieve afwerking zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten.

Historie

Isabella A/S is in 1957 opgericht door Søren Odgaard . Hij wilde een tent , maar hij kon niets vinden dat hem beviel , dus daarom maakte hij een tent in zijn eigen kelder.

Maar zoals bij elke enthousiaste ontwerper , was hij er van overtuigd dat er veel meer mensen geïnteresseerd zouden zijn in een zorgeloze vakantie en buitenleven met zijn tent En zijn intuïtie bleek al snel de juiste te zijn.

Leestip:  De nieuwe topvoortenten voor caravans voor 2024

Søren Odgaard was op de juiste plaats , op de juiste tijd en met het juiste product – namelijk tenten. En hiermee maakte hij het voor genieters van het buitenleven mogelijk hun dromen te vervullen.

Op deze manier begon , Søren Odgaard , met het maken en verhuren van tenten aan avontuurlijke kampeerders. Al in 1960 moest hij met de productie uitwijken naar een ongebruikt treinstation in “Vandel” en eigenlijk de eerste echte fabrieksruimte van Isabella. Ook dit werd al snel te klein en alweer een jaar later verhuisde de firma naar een veel grotere en huidige plek in Vejle, die door het gemeentebestuur werd vernoemd naar Isabella als erkenning van het toen al zichtbare succes van Isabella.

De Isabella naam en het logo

Isabella logoDe “Isabella” naam en het originele logo zijn overgenomen van een degelijke en luxe Duitse auto : de Isabella Borgward – een auto die zijn tijd ver vooruit was. Geïnspireerd door de mooie Spaanse Koningin Isabella werd de koninklijke kroon toegevoegd aan het Isabella logo. Heel toepasselijk, want zij vond het geweldig om mensen op ontdekkingsreis te sturen.

Leestip:  De nieuwe Eco Pro Drive Away luifels van Vango

borgward_isabella

Website Isabella

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in