HYMER is het prototype van mobiel reizen

Bij de aankoop van een camper spelen tal van criteria een belangrijke rol. Tenslotte gaat het om een investering waarvan men jarenlang, of zelfs decennialang wil profiteren, waarmee men van het leven en van het vakantiegevoel wil genieten en die vrijheid en onafhankelijkheid moet bieden. Wat is er dan logischer dan bij een befaamde aanbieder en Europees marktleider te informeren over het veelzijdige productaanbod?

De eerste stappen.

Met een in 1923 in de buurt van Bad Waldsee opgericht ambachtelijk bedrijf is het allemaal begonnen. Wagen- en carrosseriebouw vormden in die tijd het beroep van Alfonso Hymer. Met het vaste voornemen om zelf ooit zelfstandig te worden, kwam zijn zoon, Erwin Hymer, in 1956 in het familiebedrijf en kocht een deel van het Bachem-terrein aan. In nauwe samenwerking met Erich Bachem ontstond in 1957 de oer-Troll. Al in het volgende jaar begonnen de twee met de serieproductie van de nu zo bekende ERIBA-Touring-serie.

Leestip:  Reizen met een elektrische campervan van evan

Het summum aan camper.

De betekenis van de merknaam HYMER en het feit dat een HYMER nu als ‘Duitse norm’ geldt voor campers zoals “Tempo” dat voor zakdoekjes doet, vindt zijn oorsprong in de HYMER-camper en de start van de serieproductie in 1972. Deze status is echter niet alleen gebaseerd op lange traditie en ervaring, maar ook op het continue streven om altijd een trendsetter te zijn in de nieuwste ontwikkelingen.

Pioniers uit Bad Waldsee.

Naast een aantrekkelijk design en aangenaam interieur stond altijd de belangstelling van de klant voor de hoogste kwaliteit, innovatieve technologie en optimale veiligheid voorop. Zo was HYMER bijv. de eerste fabrikant, die al in 1985 zes jaar garantie op de dichtheid van al zijn campers gaf. HYMER was ook een trendsetter in termen van veiligheid en de invoering van het dubbele bodemconcept.

Leestip:  Goboony lanceert uniek product

Reizen in het origineel.

En ook vandaag de dag, na zoveel innovaties en onderscheidingen, stimuleert het bedrijf uit Bad Waldsee de ontwikkeling van de HYMER Camper met een bijzondere passie – zodat de mensen ook in de toekomst bij het onderwerp campers meteen aan het origineel denken.

Website Hymer

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in