Vernieuwde Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Van 5 tot en met 9 oktober kunnen kampeerliefhebbers hun hart weer ophalen op Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Kamperen heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Ook voor de jongere doelgroep is de charme van kamperen groot. Naast de nieuwste kampeermiddelen, kunnen bezoekers zich dit jaar daarom breder oriënteren, van outdoor tot food en live muziek. Voor het eerst wordt dit jaar een Kampeer Duurzaamheidsprijs uitgereikt aan de meest duurzame innovaties in de branche.

Rachel Jankowsky van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs: “De wereld om ons heen verandert voortdurend en duurzaamheid is een steeds belangrijker thema. Duurzame innovaties geven nieuwe energie en dragen bij aan positieve veranderingen voor de toekomst.” Marloes van den Berg, Chief Sustainability Officer van de Jaarbeurs, onderschrijft dit: “Duurzaamheid en de beweging naar een gezondere en vitale toekomst zijn key. Bij Jaarbeurs willen we niet alleen onze beurzen en events operationeel zo duurzaam mogelijk organiseren, maar vinden we het ook belangrijk dat we in alle markten waarin we actief zijn onze klanten en partners helpen duurzaamheid aan te jagen via bijvoorbeeld inhoudelijke programma’s, activiteiten en bijvoorbeeld de Kampeer Duurzaamheidsprijs.

Leestip:  Recreatie Vakbeurs 2023: Overweldigende belangstelling
Over de Kampeer Duurzaamheidsprijs

De Kampeer Duurzaamheidsprijs is een initiatief van Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ), de Kampeer & Caravan Industrie (KCI) én de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC). Deelnemers kunnen in de categorieën camperproduct en kampeerproduct meedingen naar deze prijs. In beide categorieën gaat het om de beste duurzame innovatieve producten, in de breedste zin van het woord. Van duurzame accessoires en technische innovaties tot losse onderdelen en duurzame comfortverhogende producten.

Inschrijven kan tot en met 31 juli

De inschrijving voor de Kampeer Duurzaamheidsprijs loopt tot en met zondag 31 juli via de website van de Kampeer Duurzaamheidsprijs, waarna een vakjury de meest duurzame innovaties selecteert en bepaalt welke inzendingen worden genomineerd. Vervolgens mag het Nederlands publiek stemmen. Wie de winnaars zijn, wordt op vrijdag 30 september bekendgemaakt. Tijdens het congres Beter op Kampeerreis, dat de NKC, KCI en KCJ op woensdag 5 oktober tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs organiseren, wordt de prijs officieel uitgereikt. Zowel exposanten als niet-exposanten van KCJ kunnen deelnemen.

Leestip:  Niesmann+Bischoff’s open dagen in de fabriek
Over Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats van woensdag 5 tot en met zondag 9 oktober in Jaarbeurs Utrecht. Openingstijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur. Toegangskaarten zijn vanaf medio juli verkrijgbaar via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in