Tijdelijke camping voor en tijdens ieder evenement

EventCamping is een full service specialist op het gebied van het faciliteren en creëren van tijdelijke campings. Met Europa als hun werkgebied, kunnen ze zowel gemeenten als organisaties ontzorgen als het gaat om de totaal oplossing tijdens elk evenement. Elk evenement is uniek. Daarom hechten zij veel waarde aan het leveren van maatwerk en individueel advies. Zij leveren op geheel eigenwijze totaal oplossingen, van dienstverlening tot verhuur van materiaal.

Full service

Zoals de naam al aangeeft, leveren ze alles voor een totaal geslaagde evenementen camping. Zij durven met recht te zeggen dat hun bevlogenheid, creativiteit, flexibiliteit en kennis zijn uitwerking niet zal missen op jouw EventCamping.

Zij werken landelijk samen met diverse partners, en is uitgegroeid tot een betrouwbaar netwerk. Partners in verschillende disciplines ieder specialist in haar vakgebied. Partners die kwaliteit en service eveneens hoog in het vaandel hebben staan.

Leestip:  Camping le Ch’timi Kamperen op een kleinschalige camping

Als organisatie bewaken zij de opdracht en dragen de eindverantwoordelijkheid naar jouw als opdrachtgever.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event?  Bekijk deze promo en zie waar zij uniek in zijn:

Hun diensten

EventCampingDe vraag naar een compleet pakket en één aanspreekpunt tijdens een evenement wordt steeds belangrijker. Een cateraar moet zich kunnen concentreren op de kunst van het koken. Zonder afgeleid te worden door logistieke of andere problemen. EventCamping werkt samen met professionals, die geheel de gemeente of organisatie kunnen ontzorgen als het gaat om de organisatie van een EventCamping. Van douche units tot en met receptiemedewerkers oftewel ze kunnen het gehele beheer van een camping voor jouw uit handen nemen.

Website EventCamping: www.eventcamping.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in