Tentvakantiespecialist Rent-a-Tent uit Markelo viert jubileum!

Rent-a-Tent viert haar 35 jarig bedrijfsjubileum komende maand.

Een mijlpaal voor de Twentse reisorganisatie met tentaccommodaties op meer dan 70 campings in Europa. Na de diverse crisissen van de afgelopen jaren is kamperen weer enorm in trek op de campings en wordt het kamperen als duurzaam, milieuvriendelijk en betaalbaar ervaren.

Velen reizen weer met de auto naar diverse familiecampings in Europa om vervolgens door een gastechtpaar van de organisatie hartelijk ter plaatse te worden ontvangen en ingecheckt in de kant-en-klaar ingerichte tent. Rent-a-Tent biedt diverse eigen ontworpen luxe tenten aan en is gevestigd in het Twentse Markelo.

Eigen tentontwerp en Europese productie

Rent-a-Tent introduceerde in 2017 de GlamLodge tent als opvolger van de traditionele bungalowtent en in 2022 werd de grote en luxe DuynLodge tent op Ameland en aan de zonnige Costa Brava geïntroduceerd. Beide tenten zijn ontworpen in de Hof van Twente door de eigenaar en geproduceerd in Spanje. Inmiddels verwelkomt de reisorganisatie duizenden Europese kampeergasten afkomstig uit Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië en Denemarken in de zomermaanden naar vakantiebestemmingen als Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië

GlamLodge tent

Snelle omschakeling in het bedrijfsproces

De reisorganisatie heeft al hele moeilijke periodes overleefd de afgelopen jaren met als dieptepunt in 2014 het overlijden van één van de directeuren van het familiebedrijf. Ook de coronacrisis in 2020 en 2021 was een enorm zware periode waarbij de organisatie met bedrijfsaanpassingen en programma aanbodwijziging snel zelf heeft kunnen schakelen en vrachtwagens vol met tenten en inventaris vanuit het buitenland in één jaar tijd naar Nederland hebben overgehaald om daar gasten te laten kamperen. Hierdoor was het mogelijk om ook in corona tijd dichtbij huis te kamperen en vakantie genoten kon worden. Snel en efficiënt schakelen in het bedrijfsproces, blijven communiceren met gasten en een eigen gebouwd ICT systeem met snelle technologie en reserveringsmodule maakt dat de Twentse reisorganisatie nog steeds springlevend is tussen alle grote internationale bedrijfsovernames in de Europese kampeermarkt.

Leestip:  TomTom introduceert de nieuwste GO Camper Max

Rent-a-Tent

Maatschappelijk betrokkenheid

Ook op de kampeerlocatie ontzorgt het internationaal opererende reisbedrijf, door ter plaatse te werken met veelal Nederlandse gepensioneerden en kampeerliefhebbers. Zij ontvangen de gasten ter plaatse, zijn een aanspreekpunt en vraagbaak. En het gastheerschap biedt een bezigheid voor diverse echtparen tijdens hun pensionering en op deze manier een leuke activiteit biedt in de zomermaanden. Momenteel zoekt de reisorganisatie ook nog beheerders voor de laatste kampeerplekken in Europa.
Het 35 jarig bestaan wordt in de maand juni gevierd met diverse acties en speciale aanbiedingen.

Website rent-a-tent: www.rent-a-tent.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in