Stalling31 hoogwaardige stallingslocaties in Nederland

Stalling31 is een bedrijf dat zich richt op het opzetten van een netwerk van hoogwaardige stallingslocaties verspreid door Nederland. Door kwaliteitscriteria te definiëren voor de locaties, de frontofficeactiviteiten te centraliseren, stallingsaanbod te differentiëren en aan te sluiten op de wensen van de klant, wordt de dienstverlening professioneler en ontvangt u een kwalitatief hoogwaardige dienst voor een reële prijs.

De organisatie heeft in 2009 flink geïnvesteerd in het herontwikkelen van de website, toevoegen van bezoekersfuncties, verbreden van het dienstenaanbod en het ontwikkelen van een managementsysteem voor de locaties. Kort geleden is de website opnieuw in een nieuw jasje gegoten om de functionaliteiten en het uiterlijk van Stalling31 te ‘refreshen’. De komende jaren zullen in het teken staan van uitbreiding van het aantal locaties in Nederland en het buitenland.

Leestip:  Oplossing voor klanten Van Vliet Caravans

Daarnaast zal Stalling31 zich meer en meer toespitsten op de gebruikerservaring van de klanten en het dienstenaanbod in deze richting uitbreiden. Je kan hierbij denken aan service, onderhoud, bestemmingen, aan- en verkoop, verhuur en beveiliging via track-en-tracefaciliteiten.

Stalling31 is begin 2007 opgericht door Jasper Nieuwstraten en Rikkert Westerlaken, gezamenlijk actief in de recreatiebranche met Buro31. Hieronder vallen onder meer Boekeencaravan.nl, Boekeencamper.nl en Opslag31.nl.

Binnen de professionele recreatiebranche profileren zij zich als een hoogwaardige stallingspartner.  Stalling31 is een sterk groeiend bedrijf en zij zijn nog op zoek naar meer stallingslocaties.

Meer dan 35 locaties

Bij Stalling31 kan je kiezen uit meer dan 35 locaties over heel Nederland.

Getrainde beheerders

De beheerders van Stalling31 zijn getraind in het verplaatsen van jouw object.

Ruime openingstijden

Op alle locaties stemmen zij zoveel mogelijk de openingstijden af op de klanten. Bereikbare klantenservice. Van 08.30 – 17.00 uur staan de collega’s van de klantenservice je graag te woord om je te ondersteunen.

Leestip:  Bijzonder flexibele indeling voor nieuwe Hobby Maxia Van 680 DT
Online account

Met jouw persoonlijke account kan je makkelijk op het moment dat het je schikt haal-en brengafspraken maken.

Extra voordeel als klant

Met hun klantengroep proberen we extra voordeel voor je te regelen bij campings en diverse webshops.

Wil je alles weten of zoek je een locatie van Stalling31 kijk eens op de website.

 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in