Smitveld Vouwwagens is verhuisd!

Smitveld Vouwwagens trots op nieuwevouwwagenshowroom in Alkmaar

Smitveld Vouwwagens, een van de meest vertrouwde namen in de wereld van vouwwagens, heeft met trots de opening aangekondigd van hun nieuwe showroom in Alkmaar. Deze verhuizing betekent niet alleen meer ruimte en betere bereikbaarheid, maar ook verbeterde faciliteiten die tegemoetkomen aan de behoeften van hun klanten.

  • Grote vouwwagen showroom in Alkmaar
  • Dicht bij de caravanboulevard Heerhugowaard
  • Goed bereikbaar vanaf de A9
  • Nieuwe werkplaats en tenten atelier, alles onder één dak
  • Eigen atelier zorgt voor vouwwagens van hoge kwaliteit

In de showroom vind je naast de Smitveld vouwwagens ook de nieuwe Aerocabin One. De kleine grote caravan.

De nieuwe showroom ligt gunstig in de buurt van de caravanboulevard in Heerhugowaard en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A9. Bezoekers kunnen nu genieten van een ruimere opzet met een uitgebreide selectie van vouwwagens. Bovendien beschikt Smitveld nu over een gloednieuwe werkplaats en een eigen tentenatelier, wat het mogelijk maakt om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven en de productie in eigen huis te doen.

Leestip:  Kees Kampeert introduceert circulaire vouwwagen

Naast de bekende Smitveld-vouwwagens kunnen bezoekers in de nieuwe showroom ook kennismaken met de Aerocabin One, een innovatieve caravan die ondanks zijn compacte formaat veel comfort en gemak biedt. Ideaal voor kampeerders die op zoek zijn naar flexibiliteit zonder in te leveren op luxe.

Een ander product dat meer ruimte krijgt is de Tag Shelter. De stoere luifel/voortent voor de Kip Shelter caravan. Het modulaire concept slaat goed aan en is al veel te zien aan de kleine caravan van Kip. De luifel voor de Kip Shelter is verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren combinaties!

Nieuwe showroom Smitveld - Smitveld vouwwagen Nieuwe showroom Smitveld - Smitveld vouwwagen 1 Nieuwe showroom Smitveld - Smitveld vouwwagen 2

“De verhuizing naar onze nieuwe locatie in Alkmaar is een grote stap vooruit voor ons bedrijf en onze klanten,” zegt Maarten Smit. “Met de grotere showroom en de verbeterde faciliteiten kunnen we nu een nog betere ervaring bieden aan iedereen die geïnteresseerd is in vouwwagens en kamperen.”

Leestip:  Kole Tenttrailers voor alle tenttrailer kampeerders

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10  tot 16 uur, en het team van Smitveld nodigt iedereen uit om langs te komen en de nieuwste modellen te bekijken. Van beginnende kampeerders tot ervaren reizigers, Smitveld Vouwwagens biedt voor elk wat wils.

Voor meer informatie over de nieuwe showroom of om een afspraak te maken, bezoek de website van Smitveld Vouwwagens op www.smitveld-vouwwagens.nl

Over Smitveld Vouwwagens

Smitveld Vouwwagens is een gerenommeerde producent van vouwwagens in Nederland, bekend om hun vakmanschap, innovatie en aandacht voor detail. Met een focus op klanttevredenheid biedt Smitveld een brede reeks van vouwwagens en aanverwante producten voor kampeerders van elk niveau.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in