Slaap zacht op de nieuwe slaapmatten van Coleman

Een goede nachtrust is de sleutel tot een geslaagde kampeerervaring en een essentieel onderdeel van die goede rust is een kwalitatieve slaapmat. Coleman begrijpt het belang van comfortabel slapen tijdens het kamperen en brengt daarom een lijn van nieuwe luxe slaapmatten in verschillende formaten uit. Zodat elke kampeerder uitgerust terugkomt van een avontuur in de natuur. Deze serie Supercomfort-slaapmatten van Coleman biedt, zoals de naam al doet vermoeden, een comfortabeler matras dan traditionele luchtbedden door de schuimlaag aan de binnenzijde. Ze zijn in twee diktes verkrijgbaar, namelijk 7.5 cm en 12 cm.

Supercomfort-slaapmatten van ColemanNa het openen van het ventiel vult de slaapmat zich deels vanzelf met lucht. De bijgeleverde draagtas van de slaapmat kan vervolgens als blaasbalg ingezet worden om extra lucht in het matje te pompen. Een pomp is dus niet nodig, wat scheelt in ruimte én in kosten. De matten zijn voorzien van een innovatief drietraps roterend luchtventiel. Fase één (vul-modus) zorgt ervoor dat er lucht de mat ingaat, zonder dat het weer naar buiten komt. Fase twee (open modus) zorgt ervoor dat de slaapmat snel leegloopt of vult. Fase drie (leegloop-modus) zorgt ervoor dat de lucht niet wordt teruggezogen tijdens het oprollen.Slaapzak
De slaapmatten zijn in een eenpersoons- of tweepersoonsformaat verkrijgbaar, zodat elke kampeerder een keuze kan maken op basis van de eigen behoefte. De Supercomfort slaapmatten beschermen zeer goed tegen de grondkou – zelfs bij wintertemperaturen onder nul. Ze passen uiteraard perfect in alle tenten en de eenpersoonsmodellen passen op het Packaway Steel kampeerbed van Coleman voor wie graag verhoogd slaapt. Slaap zacht!

Steel kampeerbed van Coleman

Bezoek voor meer informatie www.coleman.nl

Leestip:  Coleman’s kampeer assortiment
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in