Schroefharingen van Peggy Peg

De schroefharingen van Peggy Peg zorgen ervoor dat je je (voor)tent of luifel goed en strak kunt vastzetten.

Je kent het waarschijnlijk wel, je zet je (voor)tent op en dan blijkt dat de bodem van de camping uit zacht zand bestaat. Je haring zit met één tik in de grond maar komt er net zo hard weer uitzetten bij de minste of geringste beweging van de tent.

Een harde stenen bodem geeft weer hele andere problemen. Je moet zoeken naar een (enigszins) zacht plekje en als je na een paar fikse klappen de (krom geslagen) haring in de grond heeft zitten krijg je hem er nooit meer uit.

Dit haringleed was voor de Duitser Achim Reinhold reden om hier een oplossing voor te bedenken. Het doel, een haring die in zowel zachte als harde grond doet wat hij moet doen en dat is uw tent op zijn plaats houden.

De oplossing is simpel maar zeer doeltreffend. Hij bedacht een kunststof haring die je in de grond kunt schroeven. De haring heeft de naam Peggy Peg gekregen.

De Peggy Peg is vijf maal lichter dan een traditionele metalen haring maar heeft een 10x betere grip. De Peggy Peg is gemaakt van glasvezelversterkte UV bestendigde kunststof.

Alle Peggy Peg schroefharingen zijn voorzien van een 17 mm boutkop en kunnen dus eenvoudig met de Peggy Peg kombi tool of met een accu boormachine de grond in gedraaid worden.

Naast kunststof en aluminium tentharingen levert Peggy Peg een complete productlijn van handige producten om tent tent of luifel goed te verankeren aan de grond.

Te koop bij: Kampeerwereld.nl of een kampeerwinkel in je buurt.

4.4/5 (5)

Please rate this

Laatste update:

3 REACTIES

  1. In juli 2015 en juni 2017 hadden wij op de campings langs de kust veel kapote voortenten. Vreemd 95 % van het merk Dorema

  2. Mooi die Peggy peg haringen. De erste twee draaide ik af. De rest ging goed. Heb er veel vertrouwen in.. mijn campeerwinkel zonder problemen onder garantie vernieuwd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *