Reisboek – Tussen agaves en citroenen

Als je het reisboek dat je wilt lezen over je favoriete streek niet kunt vinden, dan schrijf je dat reisboek toch gewoon zelf?

‘Tussen agaves en citroenen’ gaat over de oude boerderij op het platteland van Andalusië die Ingrid en haar man ruim 12 jaar geleden kochten om hun vakanties door te brengen. Het huis heeft in de beginperiode geen elektriciteit en water. Ze beleven er een aaneenschakeling van avonturen, verwonderen zich over de Spaanse mentaliteit en proberen zich het Spaanse leven eigen te maken.
Dan besluit Ingrid op een dag in haar eentje de rest van Andalusië te verkennen. Zou ze er permanent willen en kunnen wonen? Ze neemt je mee op reis met haar koel-en-donker-tent langs vergeten anekdotes uit de geschiedenis van lang geleden en meer recentere verhalen. Langs imposante landschappen, desolate dorpjes en levendige steden, levens die geleefd zijn, verdwenen campings en de beslommeringen van een solo-reiziger.

Leestip:  Een gezin van 6 in 1 camper - Een bus vol avonturen

Tussen agaves en citroenenIngrid Vermulst (1968) woont inmiddels bijna fulltime in Spanje waar ze schrijft en bezig is met haar andere passie: keramiek. Eerder schreef ze ‘Roze bikini’ over haar borstkanker en solo-motorreis naar Andalusië.

Meer info valt te lezen op de site: www.ingridvermulst.com

Auteur:  Ingrid Vermulst
Verschijningsdatum: 17 september 2022

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in