Pimpfestival dit jaar in Oisterwijk!

2019 – In het weekend van 17 tot en met 19 mei strijken er ruim 120 gepimpte caravans en campers neer op Streekpark Klein Oisterwijk in Oisterwijk. Het leuke is dat deze unieke reispaleisjes (bijna) allemaal van binnen en buiten te bewonderen zijn op 18 mei!

 

Kom kijken en leer van de meesters!

Vol trots laten de eigenaren op zaterdag 18 mei tussen 11 en 17 uur het resultaat zien van vaak ontelbare uurtjes slopen, schuren, timmeren, verven en ander kluswerk. Iedereen die het leuk vindt dit te zien, geïnspireerd te raken, of om de kneepjes van het pimpen uit ervaren hand te leren, is welkom! De entree is gratis. Het volledige programma is te vinden op www.pimpfestival.nl

Pimpfestival
Er is méér te zien, te doen, te eten!

Naast al die unieke caravans zijn er kraampjes met hippe kampeerspullen, pimp-workshops, stapelbed maken, kastjes verven, er wordt zelfs ter plekke een caravan bestickerd en je krijgt waardevolle aankooptips van expert Jaap. Bij Steekje Los snorren de naaimachines en laten handige dames zien hoe je vlaggenlijntjes, luifels en kussenhoezen maakt.

Uiteraard komen de hapjes en drankjes ook in stijl; bij diverse foodtrucks zal het heerlijk smikkelen zijn. En, het geheel wordt aangenaam opgeleukt met live muziek uit een bijzondere caravan en er worden gezellige plaatjes gedraaid. Ook voor de kinderen is er van alles te doen.

Leestip:  Krakende koppeling (trekhaak) van de caravan verhelpen
Caravans pimpen enorm populair

Het pimpen van caravans heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Vaak werden caravans door menigeen als saai en truttig bestempeld, maar die tijd is voorbij. De ‘pimpers’ kennen elkaar o.a. via de Facebookpagina Pimp je caravan NL. Initiatiefnemers Benjo, Marieke en Esther organiseren dit weekend voor de vierde maal geheel belangeloos, puur uit liefde voor de reispaleisjes Doel van deze gezellige dag is voornamelijk om ervaringen uit te wisselen, het kamperen met een caravan weer hip te maken, en anderen het resultaat van hun inspanningen te laten zien.

 4.3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in