Ontdek de natuur van dichtbij met de Duin Onder

Camping Geversduin heeft een nieuwe accommodatie die perfect is voor dieren- en natuurliefhebbers: “De Duin Onder”. Deze unieke accommodatie biedt gasten de mogelijkheid om te overnachten onder de duinen en de wereld onder de camping te ontdekken.

Voor jonge natuurliefhebbers en kleine avonturiers is een overnachting in de Duin Onder een absolute must! De accommodatie is perfect voor avontuurlijke kinderen die gek zijn op dieren en natuur. Het biedt de mogelijkheid om te ervaren hoe dieren zoals vossen, konijnen, wezels en hermelijnen leven en slapen. De Duin Onder is een unieke kans om ‘s nachts in de duinen te verblijven en wakker te worden met de geluiden van de natuur.

  • Knus logeren onder de grond
  • Eigen omheinde tuin
  • Natuurlijke beleving
  • Bijzonder overnachten

Gelegen in het hart van het Noordhollands Duinreservaat biedt Camping Geversduin een unieke plek om de natuur op zijn mooist te beleven. Het duingebied is een van de meest bijzondere gebieden van Nederland en is de thuisbasis van vele beschermde diersoorten en zeldzame planten.

Leestip:  Camping of vakantiepark? Zo maak je de juiste keuze

“De Duin Onder is een bijzondere accommodatie en daarom hechten wij veel waarde aan het behoud van de natuurlijke omgeving waarin de accommodatie zich bevindt. Door de unieke ligging onder de grond en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals de aardse kleuren van de afwerking, past de Duin Onder perfect in de omgeving van Camping Geversduin. We zijn trots op deze bijzondere accommodatie en hopen dat onze gasten net zo enthousiast zijn als wij over deze unieke ervaring,” vertelt Els Scholten, manager van Camping Geversduin.

Over Camping Geversduin

Op Geversduin (onderdeel van De Kennemer Duincampings) draait alles om groen doen en denken. Bij alle activiteiten wordt ervoor gezorgd dat de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is. Zo wordt alles gedaan met respect voor de natuur en wordt er in de supermarkt een biologisch assortiment aangeboden. De camping ligt in het Noordhollands Duinreservaat, op een bosrijke plek niet ver van strand en zee. Op Geversduin gaat natuurbeleving samen met de luxe van eigentijdse faciliteiten. Zo heb je onder andere Boomhuizen, Duin Boets, Plastic Huizen en nog veel meer unieke accommodaties. De liefde voor de natuur en het belang van duurzaamheid komt zo samen op deze camping met een groen hart.

Leestip:  Dit zijn de populairste campings van Europa

Website camping Geversduin: www.campinggeversduin.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in