NKC neemt deel aan Nationaal Camperweekend

Met het Nationaal Camperweekend trapt het camperplatform Tweedehandscamper.nl samen met de NKC van 12 tot en met 14 april het camperseizoen af. Met tal van activiteiten bij ondernemers op het gebied van camperen staat het weekend op meer dan tweehonderd plaatsen in het teken van de start van het camperseizoen

Tijdens het Nationaal Camperweekend kunnen alle ondernemers op het gebied van camperen en kamperen een actie of activiteit opzetten. Dit kan gaan van een speciale openstelling van een winkel, bijzondere producten of acties, bijvoorbeeld op campings, aanbiedingen, wedstrijden of andere leuke initiatieven. Zij kunnen dit melden bij de organisatie van het Nationaal Camperweekend, waardoor ze als deelnemer aan het evenement op de website kunnen worden vermeld.

Nationaal CamperweekendVanaf eind maart is op Nationaal Camper Weekend een overzicht te vinden van alle landelijke activiteiten. Voor camperaars valt er bovendien iets te winnen: wie een poster van het Nationaal Camperweekend downloadt en print en achter een camperruit plakt, er tussen 12 en 14 april mee op pad gaat en een foto ervan met #nationaalcamperweekend plaatst op Facebook of Instagram, maakt kans op een mooie prijs.

Leestip:  Forster Youngster V 541: voor actieve camperaars

Bron: NKC

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in