NKC – Gewichtsverlaging voor Knaus Van Ti en Van Wave

Knaus heeft de halfintegralen Van Ti en Van Wave flink onder handen genomen. De campers zijn nu lichter dan voorheen. Bovendien komen de Van Wave en de Van Ti 640 MEG Vansation nu op de Volkswagen Crafter te staan.

Knaus had de wens om het gewicht van enkele campers te verlagen en gaf twee modellen van de Van Ti daarop een facelift. Het gaat om de 650 MEG met enkele bedden en de 700 LF met Frans bed. Ze kregen daarop een lichtere meubelconstructie. Er werd ook extra gewicht bespaard door de overstap naar een compressorkoelkast en een dieselkachel. In totaal wist Knaus zo 75 kilogram gewicht uit te sparen.

Van Wave

De Van Wave stond voorheen alleen op een MAN-chassis, maar met de Volkswagen Crafter als basisvoertuig ondergaat deze halfintegraalcamper voor vier personen ook enkele veranderingen. De gewichtsbesparing wordt ook hier gerealiseerd door de lichtere meubels, de nieuwe bodem, de compressorkoelkast en de dieselkachel.

De Van Ti Plus 650 MEG is verkrijgbaar vanaf zo’n 100.000 euro, voor de Van Ti Plus 700 LF tel je daar nog een vierduizend euro bovenop. Er is nog geen prijs bekend voor de nieuwe Van Wave.

Leestip:  Blue Campers - Belgische platform voor camperverhuur

Website bron: NKC

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in