Minicamping D’ELF IEKEN in het prachtige Elsloo

Lutske en Henk zijn de trotse eigenaar van recreatiebedrijf D’ ELF IEKEN.

D’ ELF IEKEN is een recreatiebedrijf dat al vele jaren gasten ontvangt. In 1987 zijn de ouders van Lutske al begonnen met het ontvangen van gasten op de minicamping op het erf van het melkveebedrijf. Op het bedrijf werden ongeveer 85 koeien gemolken en de minicamping bood plaats aan zo’n acht caravans. Nadat zij het bedrijf in 2002 hebben overgenomen is de recreatietak stukje bij beetje uitgebreid. Zo hebben ze in 2007 voor het eerst een maisdoolhofaangelegd en zijn ze in 2010 begonnen met een buitenspeeltuin. Nadat ze in 2015 gestopt zijn met het melken van koeien hebben ze de ligboxenstal omgebouwd tot binnenspeeltuin waarvan ze in het voorjaar van 2018 de deuren hebben geopend. Na de realisatie van het nieuwe sanitair gebouw in 2015 hebben ze de minicamping uitgebreid naar de huidige omvang van 25 plekken.

Leestip:  Camping Pollen en Mollen Gelderland, wat ben je mooi

Of je nu wilt komen kamperen met tent of caravan/ camper of wilt overnachten in de luxe blokhut, je bent bij hun van harte welkom.

Ook voor een dagje uit met kinderen of kleinkinderen kun je bij hun terecht in de binnen- en buitenspeeltuin of in de zomer in het maisdoolhof. En dat geldt natuurlijk ook voor kinderfeestjes en schoolreisjes.
Maar ook voor een familiedag of bedrijfsuitje hebben ze faciliteiten. Gezellig samen met een hapje en drankje met evt. aansluitend een BBQ of een warm- of koud buffet.

Kamperen

D’ELF IEKEN ligt naast de boerderij aan de rand van het Drents-Friese Wold in Elsloo, nabij Appelscha. Er zijn 25 ruime plaatsen, voorzien van electra (6 amp). De extra comfortplaatsen beschikken over een eigen waterkraan en stroomaansluiting (10 amp.). De camping is omgeven door een boomsingel. Kamperen doe je op ruime kampeerplaatsen van minimaal 100 m2. Er zijn zon- en schaduwplaatsen en enkele plaatsen hebben vrij uitzicht over de weilanden. Op het kampeerveld is een waterkraan met drinkwater aanwezig. Ze bieden gratis draadloos internet (wifi) aan op de camping.

Leestip:  Camping Westenenk - Kamperen, B&B en Logies

In het voor- en najaar wordt D’ ELF IEKEN veel bezocht door 50 plussers en in de vakantieperiode zijn er meer jongere gezinnen. Voor de kinderen is er midden op het veld een speelveldje met een grote zandbak, een wipkip en klimtoren aanwezig. De kinderen van campinggasten mogen gratis gebruik maken van de binnen- en buitenspeeltuin.

sanitairgebouw

Sanitair

De camping beschikt over een verwarmd sanitairgebouw. Dit is in 2015 in gebruik genomen. Het sanitairgebouw heeft 4 douches, 4 toiletten, 1 urinoir, 3 wascabines, 4 wastafels, een familiedouche, en een mindervalidentoilet. In de familiedouche bevindt zich ook een babybad en aankleedkussen. De douches zijn uitgerust met thermostaatkranen, dus geen drukknoppen of muntautomaten. Er is binnen en buiten afwasgelegenheid. Tevens kunt je gebruik maken van een centrifuge, wasmachine en wasdroger.

Website D’ ELF IEKEN: www.elf-ieken.nl

Leestip:  Camping De Couter even heerlijk uitwaaien
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in