Minicamping De Venneweide rust en ruimte midden in de natuur

Minicamping De Venneweide is een gezellige boerderijcamping die heerlijk rustig gelegen is in het landelijk Alphen. Achter de camping loopt “het Belslijntje” een fietspad (op het voormalige treinspoor) tussen Tilburg en Turnhout. Je passeert op hier diverse bebouwing zoals stations, wachtposten en prachtige vergezichten.

Kom en ontdek Brabant! Fiets over de nieuwe 11-kilometer-lange, brede, veilige fietsallee door de bossen van Chaam en Gilze, Bezoek de grote kerk in Breda, maak een wandeling in het Alphense Bergen. En steek de grens over in het meest merkwaardigste dorp
Baarle-Nassau/-Hertog met zijn 30 enclaves.

Kortom deze minicamping is bij uitstek een goed uitgangspunt voor fietser en wandelaar! Stippel snel uw route uit en vergeet niet te reserveren.

Over Minicamping De Venneweide

familie De JongTijdens een bezoek aan de camping ben je te gast bij familie De Jong. In 2001 namen Toon en Ria de Jong namelijk de stap om naast hun akkerbouwbedrijf te starten met een eigen minicamping. Inmiddels genieten zij al vele jaren van de gezelligheid en de fijne gasten die zij door de jaren heen hebben mogen begroeten.

In 2015 zijn Toon en Ria in maatschap gegaan met zoon Joost en zijn vriendin Nicole. Sindsdien beheren zij samen de camping en zijn zij dus jouw aanspreekpunten. De samenwerking met Joost en Nicole heeft er direct toe geleid dat er een extra plaatsen en in 2018 een nieuw sanitairgebouw gerealiseerd is.

Faciliteiten

Hun verwarmde sanitairgebouw wordt keurig onderhouden en voldoet dus aan alle hygiëne normen. Tijdens het hoogseizoen wordt dit gebouw meerdere keren per dag schoongemaakt. Het sanitairgebouw beschikt over de volgende voorzieningen:

Sanitair gebouw

  • 4 wastafels
  • 2 was cabines
  • 6 douches (met thermostatische kraan)
  • 5 toiletten met papier
  • 1 urinoir en de mogelijkheid tot storting van een chemisch toilet.

Website Minicamping De Venneweide: www.venneweide.nl

Leestip:  Camperpark Marina Port Zélande - camperplaats op de Brouwersdam
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in