Minicamping de Ganzenhof heeft een creatief tintje

Al bijna 30 jaar ontvangen zij, Frans & Lia Hendriks met veel enthousiasme gasten op hun boerderij in Bladel, gelegen in de gemoedelijke Brabantse Kempen.

Alles op de Ganzenhof heeft een creatief tintje, waardoor het net een beetje anders dan anders wordt….  een voorbeeld hiervan is het zelf geschilderde ganzenbordspel op de vloer van groepsaccommodatie “Ganzerik”. Hiermee is meteen de naam Ganzenhof verklaard, want behalve hier en daar een decoratiegans, vindt je geen ganzen meer op hun bedrijf. Wel scharrelen er gezellige kippen die met een beetje geluk jouw kakelvers eitje bij jouw ontbijt verzorgen. Ook ga je vast kennismaken met hun hond Trees, zij doet dagelijks enkele rondjes langs de diverse caravans. Mocht je hier niet van gediend zijn dan kun je haar gewoon wegsturen. Op het weitje midden op de camping hebben hun ezels Anouk en Debbie gezelschap gekregen van de rood-bonte Rosa en haar stierkalf Dorus.
Zij nodigen je uit om eens rond te snuffelen op hun website en hopen dat je zich meteen een beetje thuisvoelt!

Leestip:  Camping Holsteenbron in het mooie Zonhoven
De Ganzenhof in een oogopslag
  • Vrij uitzicht over weilanden en bos
  • Electriciteit 10 amp.
  • Gratis draadloos internet
  • Voorjaar 2018; Nieuw sanitair
  • voor elke gast een informatiemap met tips voor uitstapjes
  • Gratis fietsenstalling
  • Gezellige blokhut te huur; 2-4 pers. met comfortabele bedden en eigen sanitair
  • Iedere morgen de bakker op het veld met verse broodjes (en de krant!)
  • slechts 2 km van het gezellige winkeldorp Bladel
En dan iets uitgebreider….

Zij ontvangen hun campinggasten meestal met een Brabants ‘bakske koffie’  en een handige informatiemap met tips voor uitstapjes in de omgeving. Dan zoeken ze samen naar het mooiste plaatsje op hun camping  Dit is een speels opgezet veld waar hun gasten kunnen genieten van een vrij uitzicht, en niet verplicht ‘gluren naar de overburen’! De plaatsen worden afgescheiden door frambozenhaagjes en er staan verschillende fruit- en notenbomen op het veld. Er valt dus altijd wel wat te snoepen, en je mag naar hartenlust plukken.

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld

Het “Boomhuis” is inmiddels dankbaar in gebruik genomen; behalve de nieuwe sanitairbloks vindt je in deze overdekte (en verwarmde) (af)wasruimte dagelijks verse eitjes, informatie over de camping en de omgeving en een boeken- en tijdschriftenhoek.

Gasten van Minicamping de Ganzenhof zijn veelal sportieve 50-plussers, die fietsend- of wandelend de omgeving verkennen. Veel creatieve mensen ook en jonge gezinnetjes, waarvan de kinderen nog niet teveel verwend zijn met ‘pretparkachtige’ attracties…

Minicamping de Ganzenhof

De Ganzenhof is in 1991 gestart als kleinschalig recreatiebedrijf: een minicamping en groepsaccommodatie “Ganzerik” naast het melkveebedrijf. Koeien worden er inmiddels niet meer gemolken op de Ganzenhof, wel zorgen ze ervoor dat je, als hun gast, kunt blijven genieten van grazend vee in de weilanden rondom hun bedrijf.

Website minicamping de Ganzenhof: ganzenhof.nl

 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in