Maximaal reisplezier met deze Campergidsen

Persbericht: Campergids Toscane, Umbrië en De Marken en Campergids Bretagne en Normandië

Bij Uitgeverij Elmar verschijnen deze week:

Campergids Bretagne & Normandië en Campergids Toscane, Umbrië & De Marken

Het aantal in Nederland geregistreerde campers is de laatste jaren verdubbeld. Bovendien heeft de verhuur van campers een vlucht genomen. Daarbij valt op dat het profiel van de camperaar is veranderd. Steeds vaker kiezen gezinnen met jonge kinderen voor deze manier van vakantie vieren. De combinatie van onafhankelijkheid, comfort en mobiliteit past goed bij hun levensstijl. Uitgeverij Elmar breidt haar succesvolle reeks campergidsen uit met twee nieuwe titels. Voor de liefhebber van stevige golven en een stoere kust is er Campergids Bretagne & Normandië, voor de liefhebber van het goede en lieflijke leven is er de titel Campergids Toscane, Umbrië & De Marken.

Maximaal reisplezier met deze Campergidsen Campergids Toscane, Umbrië en De Marken en Campergids Bretagne en Normandië

Campergidsen onderscheiden zich van gewone reisgidsen doordat ze routes bieden die geschikt zijn voor een camper. Deze nieuwe gidsen vormen daarop geen uitzondering, maar daar houdt de overeenkomst met andere gidsen al bijna op. Al voordat je deze gids openslaat zie je de frisse vormgeving en het handzame formaat van 14 x 20 cm. Verder zie je op de voorkant het logo van het internationale platform voor camper-sharing PaulCamper. De leden van dit platform, met inmiddels 15.000 aangeboden campers, geven in elke gids insider-tips.

Leestip:  Vernieuwde Hymer ML-T 570 ook in Xperience-editie

Als je deze campergids opent dan zie je de eigenwijze lay-out, met veel ruimte voor prachtige foto’s. De gidsen bevatten vijf (Toscane, Umbrië & De Marken) of zes (Bretagne & Normandië) voorgestelde routes, en vanzelfsprekend worden onderweg de hoogtepunten beschreven. De lezer wordt getutoyeerd en door die ontspannen toon wordt je campergids een leuke reisgenoot. Hoewel de gidsen per route een topografische kaart hebben zijn er ook GPS-tracks beschikbaar. Verder heeft elke gids voor de kinderen twee bladzijden met spelletjes. Praktische zaken vind je in het hoofdstuk ‘Goed om te weten’. De paklijst en de checklist voor de camper worden aangeleverd door de leden van PaulCamper waardoor de actualiteit gewaarborgd is. Een camperwoordenboek, een hoofdstukje met de titel ‘niet doen’ en een speciaal voor het boek samengestelde playlist op Spotify maken het boek compleet.

Weetjes uit de Campergids Bretagne & Normandië: de krijtrotsen in Normandië zijn tot 120 meter hoog; er staan 2792 menhirs in Carnac; de streek herbergt 38 restaurants met een Michelin-ster; er staan 52 vuurtorens aan de kust terwijl er 800 eilanden voor de kust liggen.

Leestip:  Buscamper Freedom nieuw dochtermerk van Poolse Affinity

Weetjes uit de Campergids Toscane, Umbrië & De Marken: de David van Michel Angelo is 5,17 meter hoog; met 2.476 meter is de Monte Vettore de hoogste berg; de kwaliteit van zwemwater is met 28 blauwe vlaggen uitstekend; er staan naast de toren van Pisa nog twee scheve torens in deze streek.

Campergids Bretagne & Normandië

216 pag. | Paperback met flappen| Uitgeverij Elmar | € 22.99 | ISBN 9789038928982

Campergids Toscane, Umbrië & De Marken

216 pag. | Paperback met flappen| Uitgeverij Elmar | € 22.99 | ISBN 9789038928999

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in