Een leuke camping? Of juist niet?

Het zoeken naar een leuke camping is mede door het enorme aanbod aan Europese camping niet eenvoudig. Door het lezen van meningen van andere kampeerders kun je een beter beeld krijgen van de camping. Niet alleen de mooie dingen maar ook de minder mooie worden eens duidelijk.

U meningen

Vind een goede camping in Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, België, Nederland of een ander land in Europa. Op campingmening.nl vindt u meningen van mensen over duizenden campings. U kunt vragen stellen op het forum daar over kamperen, staanplaatsen, campings, caravans, streken en nog veel meer. Bekijk foto’s van campings, plan uw route van uw voordeur tot aan de camping en vind contactgegevens van de campings.

Ontstaan Een leuke camping

Campingmening is een initiatief van Cor Bos. Het idee ervoor is al ontstaan in 2001 maar pas in 2003 is het er van gekomen. Sinds begin maart 2003 is de site Campingreview.nl live. In mei 2007 is alle code overgezet van .asp naar .php en is eveneens de naam Campingreview.nl aangepast in Campingmening.nl. Dit laatste is voor velen makkelijker te onthouden.

Vanaf April 2014 is het portaal Campingmening.nl eigendom van CreatiWeb S.r.l., dat tevens eigenaar is van het Netwerk Campeggi.com, één van de belangrijkste netwerken in de sector van het campingtoerisme in Europa.

Leestip:  Tipi’s Wei - ik zie, ik zie & dat ben jij!

Kampeerervaringen voor kampeerders, door kampeerders.

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in