KRO-NCRV’s Groeten vanaf de camping volgt het campingleven in Nederland

KRO-NCRV komt met de realityserie Groeten vanaf de camping op NPO 1. Groeten vanaf de camping volgt het reilen en zeilen van verschillende bevlogen camping-beheerders en campinggasten tijdens de zomervakantie. Vaste gasten die de camping als tweede thuis ervaren, het grote gezin dat ieder jaar even uit de ratrace stapt en weer uitkijkt naar ‘hun’ camping of een echtpaar op leeftijd dat al jaren de bingo draait, in Groeten vanaf de camping komt het allemaal voorbij. Van het optuigen van de caravan tot de karaokeavonden in de late uurtjes. En wat is een camping zonder een passievolle beheerder?

Kamperen neemt nog steeds toe aan populariteit. Nederland is Europees kampioen kamperen met wel vier miljoen kampeerders waarvan een groot deel in eigen land. De diversiteit aan camping en campinggasten is enorm. Jong en oud, gescheiden, single of getrouwd, hetero of transgender, heel Nederland zet haar tent graag op. Een rondje campings in Nederland laat een mooie dwarsdoorsnede van ons land zien.

Leestip:  Het elektronische vignet voor Zwitserse wegenavonturen

Voor deze nieuwe NPO 1-serie is KRO-NCRV op zoek naar campings in Nederland. Kent iedereen jou op de camping en ben je er niet meer weg te denken? Of ben jij die bevlogen campingbeheerder die met passie al jaren zijn camping beheert? Geïnteresseerde campinggasten en campingeigenaren kunnen voor meer informatie contact opnemen met groetenvanafdecamping@kro-ncrv.nl of via kro-ncrv.nl/programmas/groeten-vanaf-de-camping.

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in