Kampeerprogramma Camp to Go op RTL4 krijgt derde seizoen

Camp to Go start op 5 november – Ontdek de vrijheid van kamperen! Vanaf 5 november start het derde tv-seizoen van Camp to Go, hét kampeer tv-programma van RTL4. In de achtdelige tv-serie begeleidt Sander Janson nieuwe kampeerders die voor het eerst op stap gaan met een vouwwagen, caravan of camper. Dat levert hilarische en herkenbare beelden op.

Persoonlijk inkijkje

In coronatijd steeg het aantal kampeerders naar 4,1 miljoen, becijferde de ANWB. Maar weten ze eigenlijk wel hoe je een caravan moet aankoppelen of hoe je een tent opzet zonder dat-ie volregent? Waarom zwaaien campermensen onderweg eigenlijk naar elkaar? En hoe het werkt met de geschreven én ongeschreven regels op de camping? Camp to Go neemt de nieuwbakken kampeerders al drie seizoenen op sleeptouw in binnen- en buitenland. Bijzonder aan Camp to Go is dat de deelnemers zélf ook filmen en dat maakt Camp to Go anders dan andere kampeerprogramma’s. “Die vlogbeelden mixen we met het professioneel geschoten materiaal”, stelt presentator Sander Janson, die vijftien jaar lang het succesvolle ‘Campinglife’ presenteerde en nu de steun en toeverlaat is van de deelnemers in Camp to Go. “Die eigen beelden geven een persoonlijk inkijkje in het kampeerleven van de nieuwkomers. En daarnaast zorgt het in elke aflevering voor hilarische – en herkenbare – situaties, bijvoorbeeld bij het opzetten van de voortent of het uitklappen van de vouwwagen.”

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land
‘Mister Camping’

Nog voordat er maar één meter wordt gereden, bezoekt ‘Mister Camping’ Sander Janson de mensen thuis om ze te verrassen met het kampeermiddel waarmee ze op vakantie worden gestuurd. De tv-kandidaten doen hun eerste kampeerervaringen niet alleen op in Nederland, maar ook in Denemarken: een vakantieland met ruim 400 campings, vaak in de natuur of dicht bij het strand. En verder zien we Nederlandse kampeerders in Catalonië (Spanje), Karinthië (Oostenrijk), Istrië (Kroatië) en Wallonië (België). In het programma is er veel aandacht voor toeristische highlights in die gebieden en daarnaast worden de bezochte campings ook uitgebreid gefilmd. Door de uitgebreide toeristische informatie is Camp to Go niet alleen een informatief kampeerprogramma maar ook een onderhoudend reisprogramma op de Nederlandse tv-zender RTL4.

Acht weken lang op RTL4

De eerste aflevering van het achtdelige tv-programma is te zien op zaterdag 5 november, 17.00 uur bij RTL4. De herhaling is direct erna, op zondagmorgen 6 november, rond 11.00 uur ’s morgens. In de weken erna worden dezelfde uitzendtijdmomenten aangehouden. Ontdek de vrijheid van kamperen met Camp to Go!

Leestip:  Verkoop nieuwe caravans groeit 11,5 procent in eerste kwartaal

Website Camp to Go: www.camp-to-go.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in