Kampeerbelevenis Brabant jubileumeditie

0

Samen hun 10-jarig jubileum vieren? Doe mee aan Kampeerbelevenis Brabant!
Er schijnt licht aan het einde van de tunnel die naar kampeerbeurzenland leidt. De Nederlandse overheid geeft goede hoop dat dit najaar hun jubileum kan worden gevierd!

Deze versoepelingen zijn voor hun aanleiding om je te vertellen dat ze volop inzetten op een zinderende jubileumeditie van Kampeerbelevenis Brabant. Natuurlijk in de prachtige showroom van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk. Hoogste tijd voor een feestje met veel vakantievoorpret, speciale acties en activiteiten!

Zet 11, 12, 13 en 14 november 2021 alvast in de agenda, dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur. Ja, je leest het goed, ook donderdag 11 november mag worden genoteerd. Hierover vindt je later in dit bericht meer tekst en uitleg.

Ze hopen van ganser harte dat je die dag, samen met hun, vier dagen mee komt doen aan en genieten van de 10e editie van hét kampeerevenement van Zuid-Nederland!

Leestip:  Camperbeurs Hardenberg met 100 deelnemers
Kampeerbelevenis Brabant breidt met één dag uit!

Dit jaar vieren de Belgen op donderdag 11 november hun ‘Wapenstilstandsdag’. In het verleden is gebleken dat veel zuiderburen deze vrije dag benutten om de kampeerbeurs van het zuiden te bezoeken.

Om deze reden én om het publiek nog beter te spreiden, willen ze de jubileumeditie van Kampeerbelevenis Brabant dit jaar met één dag verlengen. Van drie naar vier dagen dus. Door deze extra dag wordt nóg meer ruimte geboden voor goede gesprekken en persoonlijke aandacht!

Pas betalen bij 100% zekerheid!

Natuurlijk volgen ze de ontwikkelingen rond COVID-19 op de voet. Voor nu willen ze vooral graag weten op welke wijze je wilt deelnemen aan Kampeerbelevenis Brabant.

Verzeker jezelf van een goede plek en maak jouw deelname vandaag nog kenbaar. Hiermee committeert je zich aan een inschrijving volgens hun deelnamevoorwaarden onder voorbehoud van maatregelen ten gevolge van Corona.

Leestip:  Bike Motion in lagere versnelling - opnieuw verplaatst

Betalen hoeft pas na ontvangst van de factuur. Deze sturen ze je alleen wanneer er 100% zekerheid is over definitieve doorgang van het evenement. De verwachting is dat hierover direct na het zomerseizoen, ergens medio september meer duidelijkheid bestaat.

Regel uw deelname vandaag nog!

Reserveer jouw deelname vandaag eenvoudig via deze link. LET OP! Pas op het moment dat je tijdens het inschrijfproces daadwerkelijk bent doorgelinkt naar jouw eigen bankomgeving, breek je jouw aanmelding af.

Wanneer je het goed hebt gedaan, ontvang je automatisch een bevestiging van jouw deelname in de mailbox. Zo weet je zeker dat jouw reservering is geregeld onder voorbehoud van de hieronder gestelde condities. Makkelijk toch!

De bijzondere voorwaarden ten gevolge van COVID-19 op een rijtje!
  • Kampeerbelevenis Brabant 2021 gaat definitief door wanneer er sprake is van de volgende bijzondere voorwaarden:
  • Er is onveranderd en als van oudsher voldoende deelnemersanimo.
  • Het aantal bezoekers wordt niet aan banden gelegd door de overheid.
  • De te nemen maatregelen ten gevolge van COVID-19 beperken zich tot de basisregels. Houd anderhalve meter afstand, draag een mondkapje, was regelmatig je handen en bij klachten blijf je thuis dus!
    Rest hun je voor nu een succesvol zomerseizoen toe te wensen. Tot november!
Leestip:  Recreatie Vakbeurs in nieuw jasje gestoken
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in