Kamp-Rite verhoging van de outdoor ervaring

Kamp-Rite Tent Cot, Inc. werd opgericht in 1999 met het doel om unieke, innovatieve oplossingen voor gemeenschappelijke problemen te produceren die verband houden met veel standaardvormen van kampeeruitrusting. Gewapend met alleen het advies en de suggesties van familieleden die avid zijn, ervaren buitenmensen, Kamp-Rite forayed in de camping gear markt.

Het resultaat was de “Originele Tent Cot”, een item dat het comfort van een standaard slaapbedje combineerde met de bescherming van een tent. Deze volledig afgesloten off-the-ground slaapkluis zou Kamp-Rite’s doorbraakproduct worden, waardoor Kamp-Rite de titel van World Leader in Off-the-Ground Camping Gear verdiend.

Geïnspireerd door het eerste succes, werd Kamp-Rite vastbesloten om door te gaan met het creëren van innovatieve producten. Het bedrijf heeft de komende twee jaar doorgaan met tal van vakbeurzen die diverse outdoor recreatieve activiteiten, wild-, land- en brandweergroepen en noodhulp- / voorbereidingsbureaus uit heel het land bevonden. Kamp-Rite gebruikte de kennis op deze vakbeurzen om nieuwe producten te ontwerpen en te ontwikkelen die aan de behoeften van deze groepen voldoen. Het succes van deze producten resulteerde in een explosieve groei die ertoe leidde dat de management- en verkoopsteun verhoogd werd. Het Kamp-Rite team is door de jaren heen uitgebreid, waardoor meer dan 35 nieuwe producten zijn, met meer te volgen.

Leestip:  De nieuwe Eco Pro Drive Away luifels van Vango
Comfort met gemak van Kamp-Rite

Nu, meer dan 14 jaar na zijn bescheiden begin, houdt Kamp Rite een onwrikbare inzet voor klanttevredenheid. Het doel is om klanten kwalitatief hoogwaardige producten te leveren die een ‘kwaliteitsleven’ bevorderen en vergemakkelijken. Kamp Rite uitrusting combineert comfort met gemak, twee functies die de ervaringen van ervaren buitengewone enthousiastelingen, eersteklas kampeerders en achtertuin-avontuurzoekers even verbeteren.

missie

In de loop der jaren is onze missie hetzelfde: Zij zoeken ontwerpen die verbeteringen op de industrie normen zijn en ze streven ernaar om een ​​innovatieve en gebruiksvriendelijke productlijn te leveren die groeps- en solo-kampeerders aanmoedigt om de schoonheid en zegeningen die in de natuur zijn te ervaren.

Ze werken hard om hun droom verder te verlengen en ze blijven zo enthousiast over hun werk als we 14 jaar geleden waren. Ze hebben zichzelf bewezen dat er geen grenzen zijn aan ideeën of dromen. Ze zullen blijven zoeken naar innovatieve verbeteringen om zelfs de eenvoudigste of kortste buitenavonturen te verbeteren. Ze stoppen nooit met leren en ze streven ernaar om onze titel wereldleider in Off-the-Ground Camping Gear te voldoen.

Leestip:  5 robuuste voortenten voor wie ook in de herfst graag kampeert

Meer informatie op Kamp Rite

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

2 REACTIES

  1. goede review, zou het graag zelf willen proberen. echter is er geen enkele te vinden die ik niet vanuit amerika hoef te verschepen. waar hebben jullie deze vandaan?

  2. lijkt me geschikt om op een fietsaanhanger te monteren en zo een 1 persoons vouwwagen te creeren, welke niet te zwaar is.bagage kan gewoon in de fietstassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in