Jonge ondernemer (20) begint Camp-e

Volledig elektrische camper onthuld in 2022 – Jonge ondernemer (20) begint Camp-e

Vanaf de zomer van 2022 rijdt deze camper rond in heel Europa en volledig op elektriciteit. Met deze elektrische bus camper rijd je al 280km op een accu. Perfect om daarna even een kopje koffie te drinken gemaakt op zonne-energie. Ook het koken in de elektrische bus camper gaat volledig op zonne-energie.

Daan van der EndeAfgelopen jaar heeft de jonge ondernemer Daan van der Ende (20) de camper zelf omgebouwd naar volwaardige bus camper en in juli is hij gestart met het verhuren van deze elektrische bus camper. Van der Ende is van mening dat in de race naar de energietransitie ook campers aan de elektrificatie moet gaan geloven.

Een andere mindset

De actieradius van een Camp-e camper is 330 km (WLTP). Dit geeft in de praktijk een actieradius van 250 tot 280 km. “Dit is het beste wat momenteel op de markt is. Het is een stukje mindset, je moet niet verwachten dat je acht uur non-stop naar Zuid-Frankrijk rijdt. Na twee uur moet je vaak toch naar het toilet of wat eten. Perfect om in een halfuurtje 80% bij te laden. Een mooie handigheid hiervoor is dat al onze klanten gratis toegang hebben om Netflix te streamen waar en wanneer ze maar willen.” vertelt Van der Ende.

Leestip:  NKC - Frankia Platin Pure: versoberd vlaggenschip
Toekomst

Dat elektrisch rijden en elektrische auto’s de toekomst zijn, is geen twijfel meer over mogelijk. Maar ook de campers gaan om. En dat begint met deze camper.

In veel steden kan je niet meer met je oude diesel camper naar binnen rijden. Met deze elektrische camper kan je alle steden bezoeken zonder zorgen te hoeven maken over milieuzones. Omdat hij compact is past hij ook in de meeste parkeergarages.

Camp-e 100% elektrische camper

De prijs van duurzaamheid

De elektrische camper is geschikt voor 4 personen met een slaapbank en een bed in het hef dak om op te slapen. Je kan deze camper al vanaf €95 per dag huren in het laagseizoen. Wil je in het hoogseizoen duurzaam op vakantie? Dan betaal je €155 per dag.

Website Camp-e: www.camp-e.nl

Leestip:  Schroeven, platen, vloerzeil, isolatie, elektra, gas, etc.
 1/5 (1)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. Wat betreft de e camper, veel te klein. Ik wil de actieradius van een grote buscamper of een normale half integraal wel eens zien. Bij lange na nog niet aantrekkelijk.
    Bovendien kan ik met mijn camper met een 5 motor gewoon iedere stad in Europa in. Mooi verkoopverhaaltje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in